Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεγαλοπρεπή «αποκαλυπτήρια» στα «Νομίκεια 2016» (fotos)

Μεγαλοπρεπή «αποκαλυπτήρια» στα «Νομίκεια 2016» (fotos)

Σε μία λαμπρή τελετή, παρουσία των ομάδων και θεατών στο κλειστό γυμναστήριο “ΔΑΠΠΟΣ” της Σαντορίνης ο Α.Ο Θήρας έκανε στο περιθώριο του θεσμού “Νομίκεια 2016”, στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Λούλας και Ευάγγελου Νομικού, τα επίσημα αποκαλύπτηρια της φετινής ομάδας, που μετά την περσινή υπέρβαση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα φιλοδοξεί να διακριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά λοιπόν τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανναξιακού στον πρώτο ημιτελικό της πρεμιέρας του τουρνουά της Σαντορίνης ο πρόεδρος του Α.Ο Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης καλωσόρισε τα μέλη των αποστολών των ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή “γιορτή” του αθλήματος.

skopelitis

“Σας καλωσορίζω στο τουρνουά “Νομίκεια 2016” που αποτελεούν πλέον θεσμό για τον τόπο μας και διεξάγεται στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών της Θήρας, Λούλας και Ευάγγελου Νομικού. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τις ομάδες, που με τη συμμετοχή τους δίνουν αίγλη στο τουρνουά, λόγω της αξίας τους. Ευχαριστούμε επίσης πολύ τους χορηγούς μας, που μας στηρίζουν και κυρίως τον πλατινένιο χορηγό μας την Aegean Airlines, που “μας δίνει φτερά” να πετάξουμε από φέτος και εκτός Ελλάδας και ελπίζουμε να’ ναι πάντα κοντά μας”

Με τη σειρά του ο εκπρόσωπος του Δήμου Θήρας και εκ των συδιοργανωτών του τουρνουά, αντιδήμαρχος Θήρας Μάρκος Καφούρος, αναφέρθηκε κι αυτός στην προσφορά των μεγάλων ευεργετών Λούλας και Ευάγγελου Νομικού αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης του Α.Ο Θήρας, που μέσα σε λίγα χρόνια έχουν χαρίσει τόσες επιτυχίες στην Σαντορίνη. “Συγχαίρω τα  μέλη της διοίκησης και τις αθλήτριες του συλλόγου μας για αυτό το θεσμό που διοργανώνεται για 4η χρονιά στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών μας. Η ευγνωμοσύνη όλων μας είναι διαχρονική προς αυτούς και την τεράστια προσφορά τους στο νησί μας.

episimoi

Συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση που σε λίγο χρονικό διάστημα φέρανε σπουδαίες επιτυχίες που αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά μας και δημιουργούν όραμα. Εύχομαι οι διοικητικές τους επιτυχίες και το ταλέντο των αθλητριών μας, να μας χάρισουν στο μέλλον ένα πρωτάθλημα ή Κύπελλο και να μας δημιουργήσουν έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” , ώστε να φτιάξουμε νέα αθλητικά κέντρα στο νησί “.

omades

Στο βήμα ανέβηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, συνδιοργανωτής του τουρνουά, Ελευθέριος Τζούρος ο οποίος απευθυνόμενος στις ομάδες τόνισε: “Σας καλωσορίζουμε στο νησί μας και στα Νομίκεια. Συγχαίρουμε τον Α.Ο Θήρας γιατί με αυτές του τις ενέργειες, που άπαντες επικροτούμε, τιμά τη μνήμη και την προσφορά των ευργετών μας, Λούλας και Ευάγγελου Νομικού. Εύχομαι στις ομάδες να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους και πάνω από όλα να χαιρόμαστε το παιχνίδι”.

kerkida

Μήνυμα χαιρετισμού απέστειλε και η Έπαρχος Θήρας, Θεανώ Λειβαδάρου, που λόγω υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να βρίσκεται στη “γιορτή” του Α.Ο Θήρας, ευχόμενη “καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα στις ομάδες”.  Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τη διοίκηση της περσινής φιναλίστ έγιναν προς το Λιμενάρχη Σαντορίνης, Μάκη Βασαλάκη, ενώ στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και εκπρόωσποι του Ιδρύματος “Λούλας & Ευάγγελου Νομικού”.

timitiki  xorigoi_thyras

Ακολούθησε η ανακοίνωση όλων των χορηγών της ομάδας, τους οποίους, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο  η διοίκηση του Α.Ο Θήρας ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη στήριξη και αρωγή τους στην προσπάθεια για διάκριση και η εκδήλωση έκλεισε με την επίσημη παρουσίαση των ομάδων του τουρνουά.

a0-thyras_santorini

Όπως ήταν φυσικό στην εκφώνηση μίας μίας αθλήτριας του φετινού Α.Ο Θήρας η κερκίδα “πήρε φωτιά” με τον κόσμο να αποθεώνει τον “αρχιτέκτονας” της περσινής ιστορικής επιτυχίας της Σαντορίνης, τους συνεργάτες του και φυσικά τις αθλήτριες, δείχνοντας πως για μια ακόμη χρονιά θα αποτελέσει τον 7ο συμ-παίκτη τους!

ΦΩΤΟ: Χρήστος Αντωνιάδης