Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεμετζή : «Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι» (vd)

Μεμετζή : «Στόχος μας η νίκη σε κάθε παιχνίδι» (vd)

Την ευχή και την ελπίδα το νέο πρωτάθλημα να έχει τηλεοπτική κάλυψη εξέφρασε η προπονήτρια της Σαντορίνης, Ελένη Μεμετζή, κατά την κλήρωση της Volleyleague, ενώ παράλληλα τόνισε πως στόχος των «κυανόλευκων» σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη.

Η Ελένη Μεμετζή γνωρίζοντας καλά από πρωταθλητισμό και δυνατά παιχνίδια, έδειξε έτοιμη για την φετινή χρονιά. Η έμπειρη προπονήτρια αναφερόμενη για το νέο πρωτάθλημα τόνισε «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Αυτό λέμε όλοι και ελπίζω να έχουμε τηλεοπτική κάλυψη. Αν δεν υπάρχει θα πρέπει να γίνει κάτι για να έχουμε γιατί θα είναι κρίμα. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες, χωρίς τραυματισμούς. Μια καλή χρονιά και ο κόσμος να απολαύσει καλά παιχνίδια».

Αναφερόμενη στους στόχους της Σαντορίνη η Ελένη Μεμετζή ξεκαθάρισε «Εμείς σαν Σαντορίνη θα κατεβαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Δεν θα βλέπουμε ποιος είναι αντίπαλος ή ποιο παιχνίδι είναι εύκολο ή δύσκολο. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Όποια ομάδα έχει διάρκεια αυτή θα φτάσει στην κορυφή».

Μαρίνα Τσοχαντζή : «Κυνηγάμε πάντα τη νίκη»

Από την πλευρά της η Μαρίνα Τσοχατζή τόνισε : «Το επίπεδο στην φετινή Volleyleague γυναικών είναι πολύ υψηλό, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με τις καλύτερες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες που μπορούσαν, αλλά «καθρέπτης» για κάθε ομάδα είναι το γήπεδο, όπου εκεί θα φανούν όλα τα αποτελέσματα. Στόχος δικός μας από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μας είναι να βελτιωνόμαστε και να κυνηγάμε πάντα τη νίκη. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες για τον Α.Ο Θήρας»