Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Μένει Ιταλία» ο Πάρις

«Μένει Ιταλία» ο Πάρις

Από μία απουσία ξένου, θα έχουν εκτός εξαιρετικού απροόπτου την Τετάρτη Λαμία και ΜΕΝΤ, στον «τελικό» των δύο ομάδων για την φετινή παραμονή στη Volleylegaue, καθώς οι γηπεδούχοι, έχασαν ήδη τον Λέχ, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί με τη νεοφώτιστη ομάδα ο Πάρις.

Με τον Πολωνό, Γιάροσλαβ Λεχ , όπως σας αποκάλυψε το Volleyplanet να αποτελεί παρελθόν και να βρίσκεται ήδη στην Πολωνία, η ομάδα της Ρούμελης, έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να βρει τον αντικαταστάτη του και να προλάβει να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες για να δώσει το παρών στο προσεχές ματς με τη ΜΕΝΤ!

Εκεί, όπου για τρίτο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα στερηθεί την παρουσία του Ιταλού πασαδόρου, Ματέο Πάρις. Ο «μαέστρος» της ΜΕΝΤ, που επέστρεψε εσπευσμένα, κατόπιν αδείας της διοίκησης, για να παρεβρεθεί στο «ύστατο αντίο» της λατρεμένης του γιαγιάς, σε ερώτηση του Volleyplanet, αν θα ενισχύσει την ομάδα του στο ματς του «Χαλκιοπούλειου» αρκέστηκε στην εξής απάντηση: «Ελπίζω τα παιδιά να κερδίσουν…».

Πληροφορίες πάντως του Volleyplanet, αναφέρουν πως η παραμονή του αθλητή στην Anguillara Sabazia του Λάτσιο, δεν έχει να κάνει τόσο με οικονομική διαφορά με τη ΜΕΝΤ, όσο με την κακή ψυχολογική του κατάσταση. Ο παίκτης που έχει πληρωθεί και το Δεκέμβριο, δεν έχει διάθεση, τουλάχιστον αυτό το διάστημα να παίξει βόλεϊ, κάτι που ασφαλώς, δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον τεχνικό της ΜΕΝΤ, ενόψει ενός τόσο κρίσιμου ματς.