Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Mένιος Ρουμελιώτης : “Στόχος η παραμονή”

Mένιος Ρουμελιώτης : “Στόχος η παραμονή”

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του φετινού πρωταθλήματος με τον λίμπερο των Αχαϊών Μένιος Ρουμελιώτης να θέτει ως στόχο της ομάδας να είναι ανταγωνιστική και να παραμείνει στην Α1.

Όσο περνά ο χρόνος ολοένα και θα εντείνονται οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή με τον Γιώργο Λυκούδη να επικεντρώνει την προσοχή του στην φυσική κατάσταση βάζοντας πλέον στο πρόγραμμα δύο προπονήσεις.

Ο λίμπερο της Πατρινής ομάδας, Μένιος Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας και στους στόχους της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα.

«Με εξαίρεση την απουσία του Μαυραγάνη η ομάδα είναι πλήρης και έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία μας με πολύ όρεξη» είπε ο Μενιος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά, θέλει χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά και σύντομα θα μπούμε σε πιο ειδικευμένα πράγματα στις προπονήσεις».

Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε και στους στόχους, λέγοντας: «Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ ώστε να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι μας σε συνδυασμό με το να μείνει η Παναχαϊκή στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο καθώς το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό ωστόσο θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και ότι καλύτερο προκύψει».