Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μένουνε… Ελλάδα και στην Κηφισιά!

Μένουνε… Ελλάδα και στην Κηφισιά!

Το δρόμο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ακολουθήσει και  η ομάδα των βορείων προαστείων  η οποία σύμφωνα με ανακοίνωσή της αποφάσισε να μη  κάνει χρήση του  δικαιώματος συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του (Α.Ο.Π. Κηφισιάς

“O Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης (Α.Ο.Π. Κηφισιάς) στη διάρκεια της τριετούς λειτουργίας του νέου σωματείου, πέτυχε κάτι μοναδικό στα χρονικά του αθλητισμού. Τις δυο πρώτες χρονιές της λειτουργίες του τερμάτισε finalist στο Κύπελλο Ελλάδος και φέτος εξασφάλισε την τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος, γεμίζοντας χαρά τους φίλους της ομάδας και αποζημιώνοντας τους χορηγούς που μας εμπιστεύτηκαν.

Με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε,  με σταθερά βήματα,  την οργάνωση της ομάδας, δημιουργώντας την ανάλογη υποδομή, για την παραμονή μας  στην κορυφή του ελληνικού βόλλεϋ.

Η διοίκηση αποφάσισε να μη  κάνει χρήση του  δικαιώματος συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ.  Γιώργος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Είναι μία απόφαση που διακατέχεται από αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. Με αργά αλλά σταθερά βήματα οδηγούμε την ομάδα στην κορυφή.  Παρά τις επαφές που είχαμε δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη στήριξη που  αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για  την Ευρωπαϊκή συμμετοχή».

Ο κ.  Γιώργος Παπαδόπουλος ολοκληρώνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα του γηπέδου: «Οι επαφές με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σίγουρα ήταν χρήσιμες για εμάς. Οι κανονισμοί επιτρέπουν στην ομάδα μας να αγωνιστεί στο Challenge Cupστο Ζηρίνειο, χωρίς κανένα εμπόδιο  λόγω ύψους, δεδομένου ότι πληροί της ευρωπαϊκές προδιαγραφές «rules of the game» σύμφωνα με τους οποίους το βόλλεϋ παίζεται κανονικά σε ελάχιστο ύψος 7 μέτρων».

Συνεπώς η ΕΣΑΠ αναμένουμε στην επόμενη  αγωνιστική περίοδο, όπως επανεξετάσει τη στάση της και  εναρμονιστεί με τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.