Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΜΕΝΤ: Ενώνει το δίδυμο της Αγίας Λουκίας!

ΜΕΝΤ: Ενώνει το δίδυμο της Αγίας Λουκίας!

Δίδυμο μπιτς βόλεϊ εκ Αγίας Λουκίας στην ΜΕΝΤ, αφού μετά τον Τζούλιαν Μπίσετ η ομάδα της Τούμπας ενισχύεται και με το έτερον ήμισυ του στην άμμο τον Τζόσεφ Κλέρσεντ.

Πριν κάποια χρόνια το δίδυμο του μπιτς βόλεϊ Κοτσιλιάνος-Ζουπάνη είχε “σώσει” τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη κατηγορία, φέτος στο στοίχημα της ΜΕΝΤ έρχεται και αυτό από το άθλημα της άμμου αφού μετά τον Τζούλιαν Μπίσετ, που ομολογουμένως έχει πολύ καλή πορεία στη Volleyleague. η ομάδα της Τούμπας αποφάσισε να… ενώσει το άλλο του μισό στην άμμο και στην Α1 Ανδρών!

Έτσι,  ο τεχνικός της ΜΕΝΤ, Σπύρος Γκολίτσης παίζει τα… ρέστα του και επιλέγει από την Αγία Λουκία τον Τζόζεφ Κλέρσεντ, συμπαίκτη του Μπίσετ στην εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ και MVP στο πρόσφατο τουρνουά σάλας που έγινε στην πατρίδα του! Ο Κλέρσεντ αναμένεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Εκτός από το στόχο να βοηθήσουν τα μέγιστα την.. ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές ΜΕΝΤ, οι δυο τους θα “δένονται” καθημερινά στο αγωνιστικό κομμάτι και θα διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση ώστε στο τέλος της σεζόν να συνεχίσουν στο μπιτς βόλεϊ κάνοντας κοινή προετοιμασία με ελληνικές ομάδες.