ΓΝΩΜΕΣ

Μεράκι λέγεται… και το βρίσκεις στις Κυκλάδες (φωτ.)!

Μεράκι λέγεται… και το βρίσκεις στις Κυκλάδες (φωτ.)!

Σε μια δύσκολη λόγω συνθηκών σεζόν που ξεκινάει, τα δυο νησιά των Κυκλάδων, ο ΑΟ Θήρας και ο Πανναξιακός, ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Θήρας… ξεχωρίζουν!

Στον αθλητισμό μπορεί κάποιος να εμπλέκεται αλλά να μη κάνει τίποτα, μπορεί κάποιος να “ρίξει” πολλά χρήματα και να κάνει σπουδαία πράγματα, μπορεί όμως να μην δύναται να δαπανήσει πολλά αλλά να έχει αυτό που λέει ο λαός μας… μεράκι!

Κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες εξαιρετικά πρωτότυπες επαγγελματικές φωτογραφίες των δυο ομάδων των Κυκλάδων και είμαστε βέβαιοι ότι όλη σεζόν στις αφίσες τους, στα pregame και postgame γεγονότα θα έχουμε όμορφο υλικό.

Πολλές φορές δεν θέλει κόπο, θέλει ιδέα, εικόνες από το άθλημά μας και φυσικά ΜΕΡΑΚΙ!

Αξίζει το γυναικείο βόλεϊ το κάτι παραπάνω… αξίζουν οι χορηγοί να παίρνουν το μάξιμουμ της αναγνώρισης… αξίζουν οι σύλλογοι να δίνουν στον κόσμο ωραίες στιγμές!

Αξίζουν εύσημα στις διοικήσεις των δυο ομάδων του ΑΟΘ και του ΠΑΟΝ που δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια, αξίζουν εύσημα οι “καλλιτέχνες”-φωτογράφοι Κίμων Πατηνιώτης και και Δημήτρης Δεουδές αντίστοιχα και αξίζουν φυσικά οι αθλήτριες ένα τέτοιο άρτιο αποτέλεσμα.

Σας παραθέτουμε… φωτογραφικό υλικό για του λόγου το αληθές.

paon_foto

aothiras_3

paon_oikonomidou

aothiras

paon

aothiras2

paon_rogka

ΓΝΩΜΕΣ
20/12/2020

Ο Γιάννης που δεν κάνει…

Εκείνη την εποχή είχαμε βάλει στοίχημα με τον φίλο μου και συνεργάτη Βασίλη Μανασή να φτιάξουμε από το μηδέν την καλύτερη ομάδα βόλεϊ ανδρών της ιστορίας...
ΓΝΩΜΕΣ
15/10/2020

«Ηρωϊκή» κλήρωση… Ζήτω!

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν υπάρχουν λόγια κάθε σεζόν για το πρωτάθλημα της Volleyleague… Αναβολή στην αναβολή, όλα την τελευταία στιγμή, ομάδες που...
ΓΝΩΜΕΣ
21/05/2020

Volleyplanet: 8 Έλληνες προπονητές αναλύουν και προτείνουν για το format των ομίλων και την πιθανή αναδιάρθρωση

Ο Μάιος οδεύει προς το τέλος του και στο ελληνικό βόλεϊ άπαντες περιμένουν αποφάσεις με την ανησυχία να είναι πλέον έκδηλη αφού ακόμα και η χτεσινή απόφαση...