Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεταγραφές και υποσχετικές στην Ηλιούπολη

Μεταγραφές και υποσχετικές στην Ηλιούπολη

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι οι μεταγραφές θα μπουν μετά την ολοκλήρωση των εκλογών της 6η Ιουνίου, εξέδωσε η Ηλιούπολη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων παράλληλα επισημαίνει ότι είναι έτοιμη να παραχωρήσει με υποσχετική αρκετές αθλήτριες από την ομάδα των νεανίδων, ώστε οι τελευταίες να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«Συνεχίζεται η μεταγραφική δραστηριότητα για το τμήμα μας. Μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης και της σύστασης σε σώμα του Δ.Σ που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Ιουνίου, το τμήμα θα συνεχίσει ενεργά στη διαδικασία των μεταγραφών.

Συγκεκριμένα πέραν της οργάνωσης του ρόστερ του τμήματος των γυναικών, ταυτόχρονα θα προβούμε σε μεταγραφές αθλητριών μας με την διαδικασία των υποσχετικών .Θα αφορά αθλήτριές μας που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν ως νεάνιδες.

Σκοπός είναι κάποιες νέες αθλήτριες να μπορέσουν να αγωνιστούν σε πρωταθλήματα Α2 ή και τοπικής κατηγορίας ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...