Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπουδαία μεταγραφή 5ετίας για τον Παναθηναϊκό με Ράπτη

Σπουδαία μεταγραφή 5ετίας για τον Παναθηναϊκό με Ράπτη

Μετά από δεκαετίες… ο Παναθηναϊκός επενδύει στη νέα γενιά του ελληνικού βόλεϊ, πραγματοποιώντας μια σπουδαία μεταγραφή αυτή του 18χρονου Αλέξανδρου Ράπτη.

Η εποχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι κάτι περισσότερο από διακριτή στα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αφού όπως στις γυναίκες έτσι και στους άντρες τα ρόστερ των ομάδων έχουν αθλητές που οι “πράσινοι” θέλουν να δημιουργήσουν τον ελληνικό κορμό της επόμενης μέρας!

Από την εποχή του Σωτήρη Πανταλέοντα και του Άκη Χατζηαντωνίου είχε ο Παναθηναϊκός να κάνει… επένδυση και φέτος την έκανε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο ύψους 1.98 διεθνής άσος που αγωνίζεται και ως διαγώνιος και ως ακραίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Από την Ολυμπιάδα Πατρών, ο Ράπτης ανηφορίζει στην Αθήνα για να φορέσει τα “πράσινα” και μαζί με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο θα είναι οι… εκπρόσωποι της ταλαντούχας νέας γενιάς του ελληνικού βόλεϊ!

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...