ΔΙΕΘΝΗ

Μεταγραφικές «βόμβες» ετοιμάζει η Τρεντίνο – Σενάρια επιστροφής Καζίσκι

Μεταγραφικές «βόμβες» ετοιμάζει η Τρεντίνο – Σενάρια επιστροφής Καζίσκι

Δύο… βόμβες ετοιμάζονται να “σκάσουν” στο Τρέντο για λογαριασμό της ιταλικής Τρεντίνο, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ιταλία και Βραζιλία σχεδιάζει ήδη δυνατές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό ενόψει της νέας σεζόν στην εγχώριας λίγκας και στην Ευρώπη.

Ο διάσημος Ιταλός αρθρογράφος Τζιαν Λούκα Πασίνι έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας  La Gazzetta dello Sport ότι ο Βούλγαρος σουπερστάρ της Βερόνα, Ματέι Καζίσκι μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα του Tρέντο, όπου διέπρεψε στο παρελθόν.

Ο Καζίσκι έκανε το ντεμπούτο του τη σεζόν 2007-2008 στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τρεντίνο και στα “χρώματά” της κέρδισε 14 τρόπαια και κάθε άλλο συλλογικό τίτλο στον κόσμο βόλεϊ.  Εάν οι πληροφορίες αποδειχθούν αληθείς για την 4η συνολικά επιστροφή του 34χρονου Βούλγαρου ακραίου (2.03μ), τότε ο Καζίσκι θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Βραζιλιάνο Ρικάλντο Λουκαρέλι, ο οποίος δεν διάγει και τις… καλύτερες μέρες της καριέρας του στην ομάδα του Τρέντο.

Αντίστοιχα ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Bruno Voloch, στο blog του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “O Tempo”, αναφέρεται σχετικά με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της ιταλικής ομάδας για την μεταγραφή του dieun;h 31χρονου κεντρικού (2.08μ) της Βραζιλίας, Isac Santos, στη θέση του Σέρβου, Σρέτσκο Λίσινατς.

Γεννημένος το 1990 ο διεθνής “πύργος” της “σελεσάο”, έπειτα από οκτώ σεζόν στην Σάντα Κρουζέιρο, σε περίπτωση που μετακομίσει στην Ιταλία, θα ζήσει την παρθενική του εμπειρία σε πρωτάθλημα εκτός Βραζιλίας.