Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεταξά: «Εδώ μέσα δεν χάναμε με τίποτα»

Μεταξά: «Εδώ μέσα δεν χάναμε με τίποτα»

Η μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, Ναταλία Μεταξά ευχαρίστησε τον κόσμο που βοήθησε για να έρθει η ισοφάριση της τελικής σειράς στην Κυψέλη ενώ η αρχηγός, Ζένια Τσίμα γύρισε… το διακόπτη για την ομάδα της που πλέον κοιτάει τον 3ο τελικό στου Ρέντη (27/4, 19.00).

Η κεντρική των “πρασίνων”, Ναταλία Μεταξά που έχει παίξε βασική και στις δυο τελικές αναμετρήσεις, έχοντας πολύ θετική παρουσία στο φιλέ σε δηλώσεις της στη Nova τόνισε: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και την πήραμε. Εδώ μέσα δεν χάναμε με τίποτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθεια του. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το βλέπουμε με το ίδιο ενδιαφέρον. Πιστεύω πως παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Πιστεύω επίσης όμως πως μεγάλος κερδισμένος θα είναι στο τέλος αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Τέλος, η αρχηγός του ΠΑΟ, Ζένια Τσίμα ανέφερε: «Κάναμε ένα βήμα. Θέλει υπομονή για να συνεχίσουμε έτσι. Μας βγήκαν πολλά πράγματα σήμερα ενώ τακτικά είχαμε ψυχραιμία. Τα σερβίς μας ήταν πολύ καλά. Ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε τώρα τα επόμενα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο μας για την βοήθεια που προσφέρει».