Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μετωπική Ολυμπιακού- Κηφισιάς στο Ρέντη

Μετωπική Ολυμπιακού- Κηφισιάς στο Ρέντη

H μετωπική σύγκρουση μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του δεύτερου στη βαθμολογία Α.Ο.Π.Κηφισιάς την Τρίτη στις 22/12 (18.00), «ληστεύει» την παράσταση στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα».

O πρωτοπόρος Ολυμπιακός με τεράστιο ηθικό από το μεγάλο «διπλό» στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει με +6 και να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα! Να σημειώσουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι», είναι αήττητοι στην έδρα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Αντρέι Σπίνου, σχολίασε για το ματς, στο osfp.gr: «Μετά τη νίκη στην Πυλαία, θέλουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο ματς, για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι η Κηφισιά είναι δυνατός αντίπαλος όπως φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση.

Στόχος μας είναι μια ακόμα καλή εμφάνιση για να ξεκουραστούμε απερίσπαστοι και να γεμίσουμε τις μπαταρίες προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη των υποχρεώσεών μας».

Για την έκπληξη η Κηφισιά

Η Κηφισιά πριν τρεις αγωνιστικές είχε ισοβαθμήσει με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και στο Ρέντη θέλει να κάνει το «κόλπο γκροσο» για να πάρει το τρίποντο και να ξαναπιάσει τους Πειραιώτες στην κορυφή.

Ο προπονητής Κώστα Αρσενιάδη ποντάρει πολλά στην παρουσία των πρώην «ερυθρόλευκων» Κώστα Χριστοφιδέλη και Γιώργο Στεφάνου για να μπορέσει η Κηφισιά να πετύχει τους στόχους της στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο προπονητής του Α.Ο.Π Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο αντίπαλός μας δεν είναι μόνο η ομάδα με τις περισσότερες επιλογές σε παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση, όπως δείχνουν τα τελευταία του αποτελέσματα και ιδιαίτερα η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε όλοι ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο.

Όμως μας αρέσουν οι προκλήσεις και θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Πρώτος στόχος είναι να πιάσουμε την απόδοσή μας. Μετά θα δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό από το ματς».

«Ερυθρόλευκη» παράδοση

Από το 2007 που ο Α.Ο.Κηφισιάς ανέβηκε στην Volleyleague έχουν γίνει 16 αγώνες πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες προηγούνται στις νίκες με 11-5 αλλά τα τελευταία χρόνια πάντα δυσκολεύονται με την ομάδα της Κηφισιάς η οποία έχει και δύο νίκες στο Ρέντη τις σεζόν 2010-11 και 2013-14.

Πρόσωπα του αγώνα εκτός απο τους  Κώστα Χριστοφιδέλη και  Γιώργου Στεφάνου που επιστρέφουν στο Ρέντη για να αγωνιστούν αντίπαλοι, αντίθετη διαδρομή υπάρχει και απο τους Δημήτρη Σουλτανόπουλο και  Κώστα Ταμπουρατζή που πέρυσι ήταν στην Κηφισιά και τώρα ειναι στο ρόστερ των γηπεδούχων.