BEACH VOLLEY

Μετράμε αντίστροφα για «Μπακού 2015»

Μετράμε αντίστροφα για «Μπακού 2015»

Με τη συμμετοχή 14 πρωταθλητών και πρωταθλητριών, μεταξύ των οποίων η διεθνής του μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο με την ευκαιρία των 100 Ημερών μέχρι την έναρξη των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μπακού 2015» η εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

arvaniti_millousi_vicky

Παρουσία λοιπόν, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων στην εκδήλωση,  του προέδρου της Ε.Ο.Ε Σπύρου Καπράλου, του Πρόεδρου της ΔΟΑ και της ΕΘΝ.Ο.Α. Ισίδωρου Κούβελου και του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν,  Ραχμάν Μουσταφάγιεφ είχαμε, μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, σκυταλοδρομία με τη συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητριών, όπως οι Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Κοσμίδης, Μαρία Περβολαράκη και τελευταία το “χρυσό κορίτσι’ της άμμου,  Βίκυ Αρβανίτη, η οποία και παρέδωσε την σκυτάλη στον Μανώλη Κολυμπάδη, τον αρχηγό της γαλανόλευκης” αποστολής στο Μπακού.

european_game_baku

Ανάλογες εκδηλώσεις, για τις 100 ημέρες πριν από την Τελετή Εναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων, στο εντυπωσιακό στάδιο “Heydar Aliyev” στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού είχαμε σε όλοκληρη την Ευρώπη.