LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Μετράνε αντίστροφα στη Γλυφάδα

Μετράνε αντίστροφα στη Γλυφάδα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας με την ευθύνη της ΕΣΑΠ και του Δήμου Γλυφάδας,  που εκτός από την παραχώρηση του γυμναστηρίου είναι και συνδιοργανωτής με τις υπηρεσίες του ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική – Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας).

Ηδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συσκέψεις του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, στελεχών της ΕΣΑΠ, του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και του Περικλή Δορκοφίκη, Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Γλυφαδας (και ενεργού αθλητή στη basketleague), οι οποίοι υποστηρίζουν προσωπικά και έμπρακτα το League Cup, με στόχο να γίνει μια εξάιρετη διοργάνωση που να αναδείξει το βολεϊ και τα οφέλη του αθλητισμού γενικότερα και να προφέρει χαρά στον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Εχουν ήδη συζητηθεί οργανωτικά θέματα, αλλά και η πραγματοποίηση παράλληλων εκδηλώσεων, εντός και εκτός γυμναστηρίου καθ΄όλη τη διάρκεια των δύο ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες, οι οποίες θα αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις για το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.
Σκοπός της ΕΣΑΠ του Δήμου Γλυφάδας και του ΚΑΠΠΑ είναι να αναδειχτεί η διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ με τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών και εθελοντών από τους συλλόγους των γύρω περιοχών. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε δύο συνεντεύξεις Τύπου που προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν άμεσα.

Σε συνεργασία με τη NOVA που θα μεταδώσει την κορύφωση του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανακοινώνεται το πρόγραμμα των αγώνων. Σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα αλλάζει η χρονική σειρά των ημιτελικών ως εξής:
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ-4
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα

Ημιτελικοί
Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
21.00: Παμβοχαϊκός – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδούπολης (NOVA)
18.30: Ολυμπιακός – Α.Σ.Άρης (NOVA)

Τελικός
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
18.30: Νικητής Α΄ημιτελικού – Νικητής Β΄ημιτελικού (NOVA)

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...