ΔΙΕΘΝΗ

Μία ανάσα από Ναντ ο Κουμεντάκης

Μία ανάσα από Ναντ ο Κουμεντάκης

Πληθαίνει η ελληνική παροικία στη γαλλική έδρα, αφού ο β’ προπονητής της φιναλίστ του Κυπέλλου, Αχ. Παπαδημητρίου, αναμένεται να έχει μαζί του στο… γαλατικό χωριό και το διεθνή Έλληνα άσο της πολωνικής, Κουπρούμ Λούμπιν.

koumentakis_cuprum-lubin

Έπειτα λοιπόν από τη θητεία του σε Ιταλία και Πολωνία ο 24χρονος πρώην άσος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ραφαήλ Κουμεντάκης (2.03μ) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη που ιδρύθηκε και κατοικήθηκε γύρω στο 70 π.Χ. από τη γαλατική Φυλή,  Ναμνέτους.

Στη νέα του ομάδα όμως ο… ανυπότακτος «Ράφα» δεν θα αισθάνεται μόνος του, καθώς για τρίτη χρονιά η Ναντ θα συνεργαστεί με τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου.

petreas_papadimitriou

Ο πρώην διεθνής λίμπερο και πτυχιούχος του τμήματος «Εnvironmental Μanagement» στο κέντρο πολιτικής περιβάλλοντος και ανάπτυξης του SOAS, University of London, που πέρυσι εκτέλεσε καθήκοντα β’ προπονητή, με το ήθος και την κουλτούρα του έχει «κλέψει» τις καρδιές των Γάλλων, από την πρώτη κιόλας χρονιά που φόρεσε τη φανέλα της Ναντ.

papadimitriou_nant

Για αυτό, μολονότι ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής ρόλος του Παπαδημητρίου στην ομάδα, το σίγουρο είναι ότι ο άσος από την Αμαλιάδα θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο, συνεχίζοντας να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, μεταξύ των οποίων θα είναι και η ευκολότερη προσαρμογή του «Ράφα» στα νέα δεδομένα.