Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μια γιατρός στη Λαμία

Μια γιατρός στη Λαμία

Την απόκτηση της 23χρονης λίμπερο Κωνσταντίνας Ζήκου ανακοίνωσε η Λαμία 2013 που πλέον θωρακίζει την υποδοχή της με την προσθήκη της νεαρής αθλήτριας…

Η Κωνσταντίνα Ζήκου που είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών αναφερόμενη στην μεταγραφή της τόνισε “Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο την διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος μίας τόσο οργανωμένης ομάδας με φιλοδοξίες αλλά και με πολύ καλό οικογενειακό κλίμα. Θέλω να ευχηθώ αρχικά να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα, να έχουμε πολλές πολλές επιτυχίες, μα πάνω απ’ όλα υγεία!! Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά!!”.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας 2013

Ο Α.Ο. Λαμίας 2013 είναι σε θέση να ανακοινώσει μία νέα φέρελπι παίκτρια που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας η οποία είναι η Ζήκου Κωνσταντίνα

Η αθλήτρια γεννήθηκε στις 17/05/1996 στην Πάτρα έχει ύψος 1.63 και αγωνίζεται στην θέση του Λίμπερο. Ξεκίνησε το Βόλεϋ το 2006 από τις ακαδημίες της Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ στην οποία αγωνίστηκε έως και τη σεζόν 2020-2021 συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ όσο και της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας. Είναι απόφοιτη της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ΔΣ. του Α.Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Κωνσταντίνα στην οικογένεια της και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!