ΔΙΕΘΝΗ

Μια καρδιά και «μια αγκαλιά για τον αυτισμό»

Μια καρδιά και «μια αγκαλιά για τον αυτισμό»

Με ακόμα μια σημαντική ενέργεια η ιταλική Ιμόκο Κονελιάνο της “δικής μας” Ανθής Βασιλαντωνάκη δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο αυτή τη φορά διοργανώνοντας το “Μια αγκαλιά για τον αυτισμό”.

Το μάρκετινγκ και οι ιδέες στο Καμπιονάτο δεν σταματούν ποτέ, σε συγκερασμό πάντα με την κοινωνική ευθύνη των Συλλόγων που πραγματικά δείχνουν το δρόμο και στέλνουν μηνύματα για το ρόλο του αθλητισμού στη ζωή των ανθρώπων.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ιμόκο μαζί με την Cuoredarena APS συνδιοργανώνουν την Κυριακή (15/2) την εκδήλωση που έχει τίτλο “Μια αγκαλιά για τον αυτισμό”, με την ημέρα να είναι αφιερωμένη στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με τίτλο “Πέρα από το Λαβύρινθο” όπου ασχολείται με παιδιά και ενήλικες με αυτισμό.

imoko_anthi

Όλο το κοινό του βόλεϊ μπορεί να λάβει μέρος ενεργά, καταβάλλοντας μια δωρεά προς το ίδρυμα, εκεί όπου θα παίρνουν ένα αυτόγραφο καρδιά, υπογεγραμμένο από τις αθλήτριες της Ιμόκο!

“Χρόνο με το χρόνο έχουμε χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με το ίδρυμα ενώ έχουμε καταφέρει να φέρουμε κοντά στα παιχνίδια ορισμένα από αυτά τα παιδιά για να παρακολουθήσουν αγώνες και να πανηγυρίσουν νιώθοντας μέρος της μεγάλης μας οικογένειας”, δήλωσε ο Μάουρο Ζανιν, ο πρόεδρος της APS Cuoredarena.

Φυσικά οι αθλήτριες δεν θα λείψουν από την εκδήλωση ενώ σίγουρα ο πρωτότυπος τρόπος ενημέρωσης και ευαισθητοποιήσης του κοινωνικού συνόλου και παράλληλα η ενθάρυνση και η χαρά που προσφέρουν τέτοιες πράξεις αγάπης συνιστούν τη μεγαλύτερη… ΝΙΚΗ!

anthi_heart