DARK ROOM

«Μια ομάδα μόνη της» η Ντελ Ρίο (fot-vid)!

«Μια ομάδα μόνη της» η Ντελ Ρίο (fot-vid)!

Αρκετές γυναίκες στη ζωή τους κάποια στιγμή βρέθηκαν γυμνές στο πλευρό ενός πρωταθλητή Ευρώπης. Η Βραζιλιάνα όμως Ολίβια Ντελ Ρίο μπορεί να καυχιέται ότι είναι από τις λίγες, που «τρέλανε» ταυτόχρονα μια ολόκληρη 12άδα!

789998_20100124-vouex-x_545x460_autocrop

Πριν από 6 χρόνια η γαλλική Παρί κυκλοφόρησε μία προκλητική και σίγουρα πολύ “προχώ” πρωτοχρονιάτικη ευχητήρια κάρτα. Σε αυτή η Βραζιλιάνα πορνοστάρ, Ολίβια Ντελ Ρίο,  εικονίζονταν να κάνει μπάνιο και να συνευρίσκεται στα αποδυτήρια γυμνή με την ομάδα, που “τρελαμένη’ από το “θανατηφόρο” κορμί της “θερμόαιμης” μελαχροινής Λατίνας καλλονής, πανηγύριζε σαν να σήκωσε… κούπα!

paris-volley-olivia-del-rio

Το εν λόγω cocept που αποσκοπούσε φυσικά στο να δημιουργήσει “αίσθηση” η προβολή της ομάδας, είχε προκαλέσει αμφιλεγόμενες αντιδράσεις και σχόλια στους κόλπους των φιλάθλων της Παρί. Κι αυτό γιατί κάποιοι δεν είδαν “με καλό μάτι’ την εμφάνιση της Βραζιλιάνας πορνοστάρ, σε sexy πόζες με τους άσους της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2001.

S7Tw

Μία εξ αυτών και μάλλον η σημαντικότερη ήταν του τότε Δημάρχου του Παρισιού, Jean Vuillermoz, ο οποίος απείλησε να διακόψει τη χρηματοδότηση της Παρί, που έφτανε περίπου το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

035457138-ex00

Ωστόσο η Παρί όχι μόνο δεν έχασε τη δημοτική χρηματοδότηση, αλλά  μαζί με τα περίπου 5.000 ευρώ που απέφεραν στα ταμεία τα έσοδα των πολήσεων της  εν λόγω κάρτας, σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδα του Μαουρίστιο Παές,  το γήπεδο ήταν «πατείς με, πατώ σε»!

olivia_del_rio_in_bed_with_olivia_03_FkqmXuE.sized

Η Ολιβια Νέβες ντε Ολιβεϊρα, όπως είναι το κανονικό της όνομα της Ντελ Ρίο,  που το 1994 βρέθηκε από το Μπέλο Οριζόντε, στη Γαλλία, γύρισε πάνω από 250 ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ είχε ανοίξει και ένα μπαρ στο Μαρόκο. Σήμερα όμως στα 47χρονιά της χρόνια, ζει ευτυχισμένη με το σύζυγό και τα δύο της παιδιά μια άλλη ζωή στη Μασσαλία και τα μόνα που της θυμίζουν το αμαρτωλό της παρελθόν είναι τα tattoo και το piercing που κοσμούν απόκρυφα σημεία του κορμιού της.

fullkinopoisk.rukinopoisk.ruolivia_del_rio

Άλλωστε για την καυτή Βραζιλιάνα η στιγμή με τους 12 άνδρες στο μπάνιο,  ήταν μία απλή, καθημερινή, οικογενειακή στιγμή, μιας και η Ολίβια είναι το 12ο από τα 16 παιδιά της οικογένειας Ντε Ολιβέιρα!

kinopoisk.ruOliviadelRio

1280x720-q-M kinopoisk.ru

kinopoisk.rukinopoisk.rukinopoisk.rukinopoisk.ru kinopoisk.ru

Δείτε το σχετικό video από τα παρασκήνια της προκλητικής φωτογράφησης της Παρί!

https://www.youtube.com/watch?v=9kB9dl0C_nU