Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με το μυαλό σε Άκη και «Εντίνιο»

Με το μυαλό σε Άκη και «Εντίνιο»

Ο Παμβοχαϊκός μέχρι την Τετάρτη που θα χειρουργηθεί ο Ασπιώτης, θέλει να έχει βρει τον αντικαταστάτη του, τον οποίο αναζητά σε Ευρώπη και Βραζιλία και μεταξύ των άλλων υποψηφιων είναι  και ο “Εντίνιο” της Μόντε Κλάρος.

Οι τελευταίες δυσάρεστε εξελίξεις με τον τραυματισμό του Άκη Ασπιώτη, έχουν προκαλέσει σοκ στον Παμβοχαϊκό, ο οποίος πέρα από την έννοια και  στον άτυχο παίκτη, έχει το μυαλό του, ενόψει των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων και στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον άτυχο Κερκυραίο διαγώνιο.

Όσον αφορά στον Ασπιώτη, ο αθλητής θα χειρουργηθεί μέχρι την Τετάρτη από το γιατρό της ομάδας μαζί με έναν γιατρό που έχει ο αθλητής, σε γνωστή ιδωτική κλινική της Αθήνας.

“Σαφάρι” σε Ευρώπη και Βραζιλία

Παράλληλα η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ασπιώτη, έχει “παγώσει” προς στιγμήν τα θέματα που έτρεχαν τις τελευταίεςμέρες, όπως το “κλείσιμο” του Παναγιώτη Πεκεούδα και του ξένου ακραίου. Πλέον στη Βόχα έχει αρχίσει “σαφάρι” σε Ευρώπη και Βραζιλία, προκειμένου την Τετάρτη να είναι στην Κόρινθο, προκειμένου να δώσει το παρών την Παρασκευή, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, στο League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Με ευλογίες Καλντέιρα ο “Εντίνιο”

Ένας από τους υποψηφίουε που φαντάζει καλή περίπτωση και έχει καλές συστάσεις και από τον Λεονάρντο Καλντέιρα, είναι ο 35 χρονος διαγώνιος της Μόντε Κλάρος, “Εντίνιο”. Ο Edson Candido Cerqueira (1.92μ), πρώην συμπαίκτης των Βραζιλιάνων της Λαμίας, Ούγκο και Φαμπιάνο, είναι ένας έμπειρος παίκτης, που εκτός από τη θητεία του σε πολλές ομάδες της χώρας του, έχει αγωνιστεί επίσης σε Πορτογαλία και Ινδονησία.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Παμβοχαικού θα προτιμούσαν να βρεθεί κάποιος παίκτης από την Ευρώπη, προκριμένου να τεθεί πιο άμεσα στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού, Μέρτεν.