ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μηδενισμός και αφαίρεση 3 βαθμών σε Ηρακλή

dikastiria-genikh-dikaiosini

Έπειτα από αρκετή καθυστέρηση το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τις ποινές για τα όσα έγιναν στην Μίκρα μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ, αποφασίζοντας τον μηδενισμό, αφαίρεση 3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 4.600 ευρώ για τον «Γηραιό» και αυστηρή επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 2000 στον Δικέφαλο του Βορρά. Παράλληλα τιμώρησε με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τον Αχιλλέα Τζήκα.

Ημέρα ποινών για το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ καθώς έστω και με αρκετές ημέρες καθυστερήσεων ανακοίνωσε την τιμωρία για Ηρακλή και ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 1-2.

Ένα παιχνίδι που κατοχυρώθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ με 0-3 και έφερε μηδενισμό και αφαίρεση 3 βαθμών στον Ηρακλή.

Επιπλέον στον «γηραιό» επεβλήθη πρόστιμο 4600 ευρώ και στους «ασπρόμαυρους» 2000, ενώ «καμπάνα» ήχησε και για τον Αχιλλέα Τζήκα στον οποίο ανακοινώθηκε 2 μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση του ΜΔΟ τα ΕΣΑΠ για Ηρακλή

 Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

συνεδρίασε την 23η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ’ αριθ. πρωτ. 135/17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτό πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ) στο κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο (Τ.Α.Α. ΗΡΑΚΛΗΣ) τις ποινές (α) του μηδενισμού στον επίμαχο αγώνα, με εντεύθεν αφαίρεση τριών (3) αγωνιστικών βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, (β) της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και (γ) του χρηματικού προστίμου των τεσσάρων χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (4.600 €).

ΟΡΙΖΕΙ ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος, που διεξήχθη μεταξύ του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, στις 15-12-2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, κατακυρώνεται υπέρ του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, με σκορ 3-0 σετ και 75-00 πόντους.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. ΗΡΑΚΛΗΣ, προκειμένου να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.

 

Η ανακοίνωση για τον ΠΑΟΚ

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

συνεδρίασε την 13η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ’ αριθ. πρωτ. 13 /17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΠΑΟΚ» και του παράγοντα αυτού, Αχιλλέα Τζήκα, σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ) στο κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης. Το ως άνω ΤΑΑ, καθώς και ο Αχιλλέας Τζήκας εκπροσωπήθηκαν από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Νικόλαο Παπαδόπουλο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο (Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ) τις ποινές (α) της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και (β) του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον παράγοντα του ως άνω σωματείου (Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ), Αχιλλέα Τζήκα, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διάρκειας δύο (2) μηνών

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και στον παράγοντα αυτού, Αχιλλέα Τζήκα, προκειμένου να λάβουν γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.