ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι «μικροί» δεν ξέχασαν τον «δάσκαλο» (vid, φωτ.)

Οι «μικροί» δεν ξέχασαν τον «δάσκαλο» (vid, φωτ.)

Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Πρωτοψάλτης και Ζήσης ζουν το δικό τους μοναδικό όνειρο στην Γαλλία και το Μονπελιέ αποτελώντας μια δυναμική 4άδα της Εθνικής μας η οποία ξεκίνησε την πορεία της πριν αρκετά χρόνια από την Εθνική Παίδων έχοντας προπονητικό “πατέρα” της τον Μάκη Δημητριάδη. Οι “μικροί” των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, “μεγάλωσαν” και έφθασαν στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά δεν ξέχασαν τον δάσκαλο τους…

dimitriadis_montpelier1

Στην κορυφαία στιγμή της καριέρας τους οι Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης και Δημήτρης Ζήσης θέλησαν να την μοιραστούν με τον “δάσκαλό” τους και τον άνθρωπο που τους έδωσε τα πρώτα εφόδια στις Εθνικές ομάδες. Έτσι η 4άδα των διεθνών μας φρόντισε να κάνει δώρο στον Μάκη Δημητριάδη το ταξίδι προς το Μονπελιέ προκειμένου ο Εβρίτης τεχνικός να τους δει απο κοντά να αγωνίζονται κόντρα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Ένα δώρο που οι ίδιοι “κράταγαν” κρυφό, αλλά το αποκάλυψε με ποστάρισμά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Μάκης Δημητριάδης ο οποίος εμφανώς συγκινημένος έγραψε “Σήμερα ταξιδεύω για το Montpellier στη Γαλλία για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα όπου συμμετέχει και η Εθνική Ανδρών της Ελλάδος. Το ταξίδι μου το κάνουν δ’ωρο οι παλιοί μου παίκτες στις εθνικές παίδων κ εφήβων που βρίσκονται τώρα στην εθνική Ανδρών. Είναι ένα συγκινητικό δώρο που δείχνει την αναγνώριση για το μικρό λιθαράκι που έβαλα στην μεγάλη καριέρα τους!

Τα αθλητικά παιδιά μου : Ραφαήλ Κουμεντάκης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης και Δημήτρης Ζήσης συμμετέχουν στην αποστολή, ενώ και ο Ανέστης Δαλακούρας και ο Γιώργος Τζουμάκας ήταν σε όλη την προετοιμασία. Θέλουν να βρίσκομαι δίπλα τους και θα είμαι κοντά τους στην προσπάθειά τους για μια μεγάλη επιτυχία!! Για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης!!”

Συγκινητικές στιγμές πριν το πρώτο σερβίς 

Λίγο πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης με την Ιταλία, οι “μικροί” συνάντησαν τον δάσκαλο και ο ίδιος αγκάλιασε τα παιδιά του συγκινημένος.

kokkinakis_euro