ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μιλεκόνσκι : «Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι»

Μιλεκόνσκι : «Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι»

Πανευτυχής για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Καλαμάτα δήλωσε ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι, ωστόσο την ίδια ώρα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρέμεινε προσγειωμένος κοιτώντας την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του στα play-off της  Volleyleague.

Ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι λίγο μετά την κατάκτηση του τελικού υπογράμμισε  «Δεν υπάρχει μυστικό. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι. Εάν θέλεις να κερδίσεις τέτοιες ομάδες πρέπει να δώσεις το 100%. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες μου θέλουν συνεχώς να βελτιώνονται, να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, έπαιξαν με καρδιά, με πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο, ακόμα και δεν αν δεν ξεκινήσει καλά ένα παιχνίδι. Είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα. Έχουμε κερδίσει τρία σερί ντέρμπι, έχουμε να ηττηθούμε πάρα πολύ καιρό.

Ακολουθεί ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες μας είναι κουρασμένοι. Μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό κοιμήθηκαν στις 03:00. Πρέπει να ξεκουραστούμε μία ημέρα και να προετοιμαστούμε άμεσα για το ματς της Τετάρτης. Να προκριθούμε αρχικά στους τελικούς και από εκεί και πέρα είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα!