ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μιλενκόσκι: «.Όποτε παίζουμε με κίνητρο, με καρδιά, τότε συνήθως κερδίζουμε!»

Μιλενκόσκι: «.Όποτε παίζουμε με κίνητρο, με καρδιά, τότε συνήθως κερδίζουμε!»

Χαρούμενος για την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο κόουτς του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε ότι η ομάδα του έπαιξε με καρδιά.

«Κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζουμε χωρίς λάθη και στο 100%. Τους σταματήσαμε σε αρκετά σημεία με το μπλοκ μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή δεν παίξαμε πολύ με το κέντρο, όμως στην κόντρα μπάλα είχαμε τις λύσεις που έπρεπε και αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Ο Παναθηναϊκός και αυτός είχε πρόβλημα με την υποδοχή και δεν έπαιξε επίσης με το κέντρο του.

Ο Ολυμπιακός είναι επίσης εξαιρετική ομάδα, ίσως η καλύτερη έως τώρα στη σεζόν, θα δούμε όμως αύριο. Τα λάθη δεν συγχωρούνται σε τέτοια ματς που είναι τελικοί. Μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο, τους κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Όποτε παίζουμε με κίνητρο, με καρδιά, τότε συνήθως κερδίζουμε!»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις που ήταν και ο κορυφαίος του Δικεφάλου του Βορρά σχολιάζοντας τη νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού τόνισε«Πιέσαμε από το σερβίς μας, κλειδί ήταν και το μπλοκ άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τα ίδια ατού με τα δικά μας. Παίζουμε σαν ομάδα και αυτό είναι που μετράει για εμάς περισσότερο από όλα αυτήν την στιγμή. Στον τελικό θα υπάρξει πίεση στην υποδοχή από τα σερβίς των δύο ομάδων. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν πολλές δύσκολες μπάλες».