Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μιλενκόσκι: «Παίξαμε με την καρδιά μας»

Μιλενκόσκι: «Παίξαμε με την καρδιά μας»

Ο κόουτς του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλένκοσκι στάθηκε στη θέληση που είχε η ομάδα του για τη νίκη ενώ ο ακραίος Ανδρέας Φράγκος αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται ώστε η ομάδα του να παρουσιάζεται κάθε αγώνα και καλύτερη.

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε: “Το κλειδί για αυτό το παιχνίδι ήταν ότι το θέλαμε πάρα πολύ για αυτό παίξαμε και με την καρδιά μας. Έχουμε χάσει πολλές προπονήσεις λόγω της έξαρσης της πανδημίας, όλοι σχεδόν οι παίκτες μας πέρασαν Covid-19 και όπως είδατε χάσαμε την ενέργειά μας στο τέταρτο σετ, όπως και στο πέμπτο ήταν δύσκολο για εμάς. Σήμερα κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, θα μπορούσαμε να νικούσαμε 3-0, αλλά στο 4ο σετ ουσιαστικά δεν παίξαμε, χάσαμε την ενέργειά μας και ως εκ τούτου χάσαμε το σετ. Στο 5ο ωστόσο επανήλθαμε και τα καταφέραμε επειδή το θέλαμε πολύ. Αγωνιζόμασταν κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, για μας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι και σίγουρα το απολαύσαμε. Είπαμε πριν το παιχνίδι “ας απολαύσουμε το παιχνίδι, ας παίξουμε βόλεϊ”.

Σε σχέση με τον αγώνα του Σούπερ Καπ που ο Φοίνικας ΟΝΕΧ νίκησε 3-0 είπε: “Η διαφορά σε σχέση με το παιχνίδι του Super Cup είναι ίσως οι διαφορετικές θέσεις των παικτών του Ολυμπιακού και βεβαίως ο διαφορετικός διαγώνιος (σ.σ. Ζουπάνι) και ο διαφορετικός κεντρικός (σ.σ. Ανδρεάδης). Δεν είχαμε πληροφορίες για τους συγκεκριμένους ανθρώπους σε αυτές τις θέσεις. Για αυτό και επικεντρωθήκαμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι στων αντιπάλων”.

Ο ακραίος του Φοίνικα Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: “Αυτό που έχει αλλάξει είναι η μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σίγουρα περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, όταν υπάρχει μια δύσκολη περίοδος, όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, όλοι οι παίκτες μπορεί να ξεκινήσουν να έχουν τις αμφιβολίες τους, αυτό είναι λογικό και αυτό πρέπει να το πολεμήσεις, να αρχίσεις να το δουλεύεις στην προπόνηση ώστε να γίνεσαι καλύτερος. Έχουμε διορθώσει σίγουρα κάποια πράγματα όσον αφορά το μπλοκ-άμυνα, είμαστε πιο σταθεροί από την αρχή, έχουμε γνωριστεί ως συμπαίκτες όλο αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Όσον αφορά τους στόχους, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια μετράνε και πρέπει σίγουρα να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για στόχους, ας βλέπουμε παιχνίδι το παιχνίδι”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...