BEACH VOLLEY

«Μίλησε» στην καρδιά του Μπίσετ

«Μίλησε» στην καρδιά του Μπίσετ

Λίγο πριν το σερβίς του καθοριστικού αγώνα για την 4άδα  του τουρνουά μπιτς βόλεϊ των ΧΧII Αγώνων της Κεντρικής Αμερικής- Καραϊβικής, στο Βερακρούζ του Μεξικού ο “Coach café” των Τζουλιάν Μπίσετ/ Τζόζεφ Κλέρσεντ προσπάθησε με ξεχωριστό τρόπο να “ντοπάρει” ψυχολογικά τους πρωταθλητές της Αγίας Λουκίας.

Έτσι ελάχιστες ώρες πριν χωρίσουν οι δρόμοι του με τον άσο της ΜΕΝΤ και το συμπαίκτη του, Κλέρσεντ, παραμονές ενός ακόμη ιστορικού ματς για τον αθλητισμό της νησιωτικής αυτής εξωτικής χώρας,  ο Βραζιλιάνος εκλέκτορας, Ζοάο Κάρλος Κάμπος (ο μεσαίος στη φωτό), προσπάθησε μετά τις “τυπικές” οδηγίες τακτικής και τα “ψυχρά” συτήματα να “μιλήσει στην καρδιά” και το μυαλό των μελών της Ολυμπιακής ομάδας μπιτς βόλεϊ,  ανάβοντας μέσα τους τη “φλόγα,” με το μηνυμα που τους έστειλε μέσω Facebook λίγες ώρες πριν το κομβικό ματς με το Πουέρτο Ρίκο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Γιοί μου από την Καραϊβική, ξέρουμε ότι σήμερα θα είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής μας. Κάτι που ονειρευόμαστε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα ήταν αδύνατο να κατακτήσουμε. Αλλά τώρα είμαστε εδώ και ξέρω επίσης ότι σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα είμαστε μαζί. Θέλω πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί.

Ξέρω ότι δεν πιστεύει ο καθένας ότι είναι δυνατό σήμερα να κερδίσουμε το Πουέρτο Ρίκο, αλλά θέλω να πω ότι ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ σε μια μεγάλη νίκη μας σήμερα. Θα μπορούσα να βρω εκατομμύρια δικαιολογίες, γιατί ήταν πολύ δύσκολο μερικές φορές να είμαι πολύ μίζερος μαζί σας, αλλά και για τα διάφορα συμβούλια και τους τσακωμούς που είχαμε.

Θέλω όμως να σας ευχαριστήσω πολύ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στη δουλειά μου και για την αφοσίωσή σας. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω ποιος είναι σήμερα αφοσιωμένος σε υπέρτατο βαθμό στο γήπεδο, προκειμένου να κάνει τα αδύνατα, δυνατά στον αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη; Γατί δεν θα ευχόμουν ποτέ η σημερινή μέρα να ήταν η τελευταία μέρα της οικογενειακής μας συνεργασίας.

Θα ήμουν πολύ χαρούμενος και ευγνώμων και πιστεύω το ίδιο θα ήταν πάρα πολύ όλοι στην Αγίας Λουκία και την ECVA.
Ας δώσουμε λοιπόν το σώμα, την καρδιά και την ψυχή μας στο γήπεδο. Όπως πάντα σήμερα… ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ… ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ…
Coach Café.