Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μίλων-Φοίνικας Σύρου: Αναβολή από τα αποδυτήρια

Μίλων-Φοίνικας Σύρου: Αναβολή από τα αποδυτήρια

Καθώς οι ομάδες του Μίλωνα και του Φοίνικα Σύρου ήταν έτοιμες να μπουν για ζέσταμα, ειδοποιήθηκαν για αναβολή της αναμέτρησης λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid19 στους γηπεδούχους!

Του κόσμου τα περίεργα συμβαίνουν συνήθως στη Volleyleague και αναβολή από τα αποδυτήρια λόγω Covid19 σίγουρα δεν το έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παίκτης του Μίλωνα αισθάνθηκε αδιαθεσία το πρωί και υποβλήθηκε σε εξέταση για κορονοϊό. Το αποτέλεσμα βγήκε θετικό ο αθλητής απομονώθηκε και παράλληλα η αναμέτρηση αναβλήθηκε. Βέβαια γιατί χρειαζόταν οι ομάδες να μεταβούν στο γήπεδο ή πότε γνωστοποιήθηκε το κρούσμα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλωνας την περασμένη εβδομάδα είχε δυο αθλητές του θετικούς στον ιό και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Πλέον, αύριο θα κριθεί το μέλλον της αναμέτρησης καθώς θα πρέπει οι παίκτες να περάσουν από rapid test και ανάλογα με τα αποτελέσματα είτε να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεσημεριάτικα (!) είτε αν υπάρχει κρούσμα να ζητηθεί αναβολή από το Μίλωνα στην ΕΣΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Αναβάλλεται ο αγώνας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 19:00.

Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα βρήκε θετικός σε κορονοϊό αθλητής του Μίλωνα που νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε αισθανθεί αδιαθεσία και έκανε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο η διοργανώτρια θα ζητήσει άμεσα (τις επόμενες ώρες) εξέταση όλων των αθλητών της ομάδας του Μίλωνα.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΕΣΑΠ για την διεξαγωγή του αγώνα εντός 24 ωρών.

Αύριο το πρωί στις 09:00, κλιμάκιο από τη Βιοϊατρική θα κάνει τεστ στους αθλητές του Μίλωνα και τα αποτελέσματα θα βγουν 15 λεπτά μετά. Εφόσον είναι αρνητικοί, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στις 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης». Αν υπάρξει έστω και ένα κρούσμα, (όπου συμπληρώνονται 3 για τον Μίλωνα), το Δ.Σ. του Μίλωνα θα αποφασίσει αν θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα.