Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μίνι αθηναϊκό ντέρμπι

Μίνι αθηναϊκό ντέρμπι

Στο σχολικό κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειαςμ η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19.30 τη μαχητική Ηλιούπολη στο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι του Σαββάτου (6/12).

Με καλή ψυχολογία η Ένωση που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΠΕΡ θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα με τον προπονητή της, Μανώλη Ρουμελιώτη, να δηλώνει: «Μπορέσαμε να ξεκουραστούμε λίγο και είμαστε πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Ηλιούπολη είναι μια επικίνδυνη ομάδα και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».

Από την άλλη, η Ηλιούπολη με αμφίβολη τη συμμετοχή της Νατάσας Μαρκοπούλου που ταλαιπωρείται από ελαφριά θλάση στο γαστροκνήμιο, αναζητά βαθμό ή και βαθμούς αφού από το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών δεν έχει καταφέρει να πράξει κάτι ανάλογο. Η κόουτς, Δήμητρα Λυκογιάννη τόνισε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με ανεβασμένη ψυχολογία και δυνατή έδρα, ωστόσο χρειαζόμαστε βαθμό ή βαθμούς κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Σχ. Κλειστό Ν. Φιλαδέλφειας, 19.30, ΑΕΚ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Χρηστίδης X.- Καψάσκης, Πέρρος)

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...