ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Mini volley για 8η σερί χρονιά στην Κερατέα

Mini volley για 8η σερί χρονιά στην Κερατέα

Περισσότερα από 400 παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία της Κερατέας συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»  για 8η συνεχή χρονιά.

Ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ήταν αρωγός στην εκδήλωση καθώς προσέφερε την υλικοτεχνική υποδομή και τεχνικοί του συλλόγου συνέβαλαν στην δημιουργία των γηπέδων.

«Είναι η 8η χρονιά που πραγματοποιούνται τα σχολικά πρωταθλήματα μίνι-βόλλευ.Είναι μία αναπτυξιακή δράση για το βόλλευ στην οποία ο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ είναι αρωγός. Ωφείλουμε να συγχαρούμε την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» για την πρωτοβουλία το προσωπικό και τους γυμναστές του δήμου για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ως άνθρωποι του βόλλευ είμαστε ευγνωμονες, καθώς τέτοιες δράσεις μας βοηθούν να φέρουμε περισότερα παιδιά στο βόλλευ και κυρίως αγόρια», δήλωσε ο ταμίας του ΓΣ Κερατέας, Θανάσης Ρέρρας.

mini-volley-keratea3

Από την άλλη, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κ.Ευαγγελία Βελετάκου τόνισε: «Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιεί τα σχολικά πρωταθλήματα μινι-βολλευ.Ο δήμος  σε άριστη συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και τους συλλόγους που αναπτύσσουν το βόλλευ στην Λαυρεωτική, δημιουργεί πολυποίκιλες δράσεις, όπως τουρνουά μινι-βολλευ, δράσεις πετοσφαίρισης άμμου και διοργανώσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων βόλλευ. Όλα αυτά γίνονται πράξη με την αρωγή του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ και του Α.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ,σύλλογοι που προάγουν το βόλλευ στην Λαυρεωτική. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισότερα παιδιά στον αθλητισμό,και ιδιαίτερα σε αθλήματα όπως το βόλλευ που προωθούν την ευγενή άμιλλα και την υγιή κοινωνικοποίηση. Κλείνωντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δ/ντες των σχολείων ,τους ανθρώπους του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ και του Α.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ,και τους γυμναστές του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.»