ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Mini volley με Γκράσα ο ΣΦΕΕΟΠ

Mini volley με Γκράσα ο ΣΦΕΕΟΠ

Συνεχίζοντας τις δράσεις για την διεύρυνση των μελών του ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων βρέθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους δίνοντας το παρών στην εκδήλωση minivolleyπου φιλοξενήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη του Συλλόγου εκμεταλλευόμενοι την πρωινή ηλιοφάνεια είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν ενημερωτικά έντυπα του ΣΦΕΕΟΠ και να κάνουν νέες εγγραφές, ενώ στην προσπάθειά τους βρήκαν σύμμαχο τους τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δρ. Άρι Γκράσα.

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος της FIVBσυνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, ενημερώθηκε για τις ενέργειες του Συλλόγου και μάλιστα φωτογραφήθηκε με τα μέλη κρατώντας στα χέρια του το ενημερωτικό έντυπο.

Εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο 

Στο πλαίσιο των αγώνων του World League στη Θεσσαλονίκη να υπενθυμίσουμε πως ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα «Η. Ζυγούλη» στο Αλεξάνδρειου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η Εθνική Ομάδα στο World League: Ιστορία, η Αξία της Συμμετοχής και Προοπτικές».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντ. Ταρνατόρος, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης, ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης, εκ μέρους του ΠΑΣΑΠ το μέλος του Δ.Σ. Θάνος Παπαδημητρίου, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης και Δημήτρης Φλώρος και ο δημοσιογράφος και μέλος του ΣΦΕΕΟΠ Γιώργος Σιμόπουλος.

Πριν την έναρξη της συζήτησης ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης θα τιμήσει τον Νότη Λίτσα για την πολυετή προσφορά του στις Εθνικές Ομάδες και το ελληνικό βόλεϊ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΛΙΤΣΑ

Ο Νότης Λίτσας, γεννημένος στις 26 Ιουνίου του 1946, ως αθλητής αγωνίστηκε στον Άρη και τον Δημόκριτο. Ως προπονητής εργάστηκε στον Δημόκριτο, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, ενώ διετέλεσε Ομοσπονδιακός τεχνικός στις Εθνικές μας ομάδες Νέων, Ελπίδων, αλλά και στην Μεσογειακή ομάδα το 1987.

Κορυφαία διάκριση του Νότη Λίτσα με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Κύπελλο το 1990 με την Εθνική Νέων στη Σύρο, ενώ πολύτιμη είναι η προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ με την ανάδειξη πολλών νέων παικτών τόσο στις Εθνικές μας ομάδες, όσο και στους συλλόγους της Θεσσαλονίκης όπου δούλεψε.