ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Mini Volley στην Αριστοτέλους

Mini Volley στην Αριστοτέλους

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής των αγώνων του World League στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η ΕΠΕΣΘ διοργανώνει Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Αγοριών & Κοριτσιών στην Πλατεία Αριστοτέλους για παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού, που ανήκουν στα σωματεία της δύναμής της.

Το μοναδικό αυτό τουρνουά θα είναι εμπειρία ζωής για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και είναι μόλις η δεύτερη διοργάνωση βόλεϊ που θα διεξαχθεί στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, μετά από το τουρνουά Beach Volley του 2012. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου (από 09.30 έως 13.00) και ο κάθε αγώνας θα διαρκεί 12 λεπτά, ανεξαρτήτως σκορ.

TO TOYΡNOYA STREET VOLLEY ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Οπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης διοργανώνει, σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ, το καθιερωμένο τουρνουά Street Volley Αγοριών και Κοριτσιών για παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2001-2005. Το φετινό 5ο Τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου των Αμπελοκήπων, με ώρα έναρξης 9.00 πμ και θα συμμετάσχουν τα σωματεία Ελπίς Αμπελοκήπων, ΑΕ Αμπελοκήπων, ΕΟ ΣΤαυρούπολης, Αίας Ευόσμου, Τιτάνας Ευόσμου, Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού, ΒΑΟ και Αχιλλέας Τριανδρίας.