Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μήνυμα του ΔΣ του «Πάμβο» στον κόσμο του

Μήνυμα του ΔΣ του «Πάμβο» στον κόσμο του

Λίγα 24ωρα πριν το σερβίς του φετινού League Cup “Νίκος Σαμαράς”  αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague, η διοίκηση του Παμβοχαϊκού με ανακοίνωσή της απηύθυνε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο ζητώντας να “αγκαλιάσει” και να στηρίξει την ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Φίλες και Φίλοι

Με την ευκαιρία έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος μας αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας .

Ο Παμβοχαικός για 5η συνεχόμενη χρονιά και παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες  βρίσκεται στα σαλόνια της Α1 χάρη της δική σας  συμβολής αλλά και πολλών ακόμα με διάθεση προσφοράς   και διεκδικεί το αυτονόητο .

Διεκδικεί μια αξιοπρεπή πορεία η οποία θα χαρίσει  ευχάριστες στιγμές στο φίλαθλο κοινό του δήμου μας και ευρύτερα.

Η αγωνιστική περίοδος 2015 – 2016 σηματοδοτεί μια νέα περίοδο, ένα νέο ξεκίνημα με βήματα σταθερά και αίσθημα ευθύνης έναντι όλων .

Ένα ξεκίνημα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο  για τον σύλλογό μας  με νέα διοίκηση και ανιδιοτελή  διάθεση για προσφορά .

Το πνεύμα του οικογενειακού κλίματος που έχει χτιστεί εδώ και χρόνια, θέλουμε να το ενδυναμώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα τμήματα υποδομών στοχεύοντας στο παιδί ,τον γονέα ,την γυναίκα,  τον φίλαθλο, τον δήμο μας, τον νομό μας .

Ήδη το πρώτο σημάδι έχει φανεί με την συμμετοχή του αθλητού μας ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην ανδρική ομάδα  κάτι που όλους μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον .

Σε αυτή την νέα προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας  ,σαν μια οικογένεια σε μια αγκαλιά όλοι μαζί, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, μεταδίδοντας ο ένας στον άλλο υγιείς και σημαντικές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό.

Ελάτε να πορευτούμε όλοι μαζί με κοινές σκέψεις , προτάσεις ,υποδείξεις ,παρατηρήσεις , με συμμετοχή για κοινό  σκοπό και αξίες .

Καλή αρχή για όλα μας τα τμήματα

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το διοικητικό συμβούλιο

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

«Σάλβα», σε ευχαριστούμε!

Mε μία συγκινητική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε στη γλώσσα του τον Γερμανοκουβανό σταρ, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο για την πολύτιμη προσφορά του στα δύο...
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
21/06/2024

Εμπιστοσύνη σε Μιλενκόσκι

ΠΑΟΚ και Γιόσκο Μιλενκόσκι πορεύονται μαζί για τρίτη σερί σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος αφού η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη τόσο εξαιτίας της δουλειάς...