BEACH VOLLEY

Μοιράστηκαν μετάλλια και πρωτιά

Μοιράστηκαν μετάλλια και πρωτιά

Το χάλκινο μετάλλιο στο Final Λίμνης Βεγορίτιδας κατέκτησαν οι Βασίλης Κόκκινος / Άγγελος Ραμιώτης, επικρατώντας των Δημήτρη Νιώπα / Θανάση Παπαδημητρίου με 2-1 σετ (17-21, 25-23, 15-11) στον αγώνα για την 3η  θέση, με τους ηττημένους όμως να πανηγυρίζουν την 1η θέση στην ομαδική κατάταξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών, βάσει της συνολικής φετινής βαθμολογίας.

Νικητές και ηττημένοι ανταμείφθηκαν και από το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, που βρέθηκαν στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ammos Beach Bar στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας.

Μάλιστα, οι διοργανωτές μοίρασαν στους θεατές αυθεντικές μπάλες υπογεγραμμένες από τους Έλληνες πρωταθλητές, αυθεντικές αγωνιστικές εμφανίσεις Bodytalk και άλλα δώρα που πρόσφεραν οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Το 1ο σετ χαρακτηρίστηκε από ανατροπή, αφού οι Νιώπας / Παπαδημητρίου βρέθηκαν να χάνουν με 15-12, αλλά τελικά επικράτησαν με 17-21. Ωστόσο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 2ο σετ, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Κόκκινο / Ραμιώτη, οι οποίοι προηγήθηκαν 19-17 χάρη σ’ ένα επιμέρους σκορ 5-1 και εν τέλει πήραν το σετ με 25-23, στο συνολικά πέμπτο σετ μπολ που είχαν, ύστερα από απίστευτη μάχη.

Με την ψυχολογία στο πλευρό τους, οι Κόκκινος / Ραμιώτης επιβλήθηκαν και στο τάι μπρέικ, όπου πήραν προβάδισμα από νωρίς (6-2) και το συντήρησαν μέχρι να φτάσουν στο τελικό 15-11.

*Οι τελικοί του Final Λίμνης Βεγορίτιδας θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, σε μαγνητοσκόπηση.