Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις στη Λάρισα

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις στη Λάρισα

Χωρίς νικητή έληξε το χθεσινό φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και τον Αίαντα Ευόσμου, που διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης, σε μία διοργάνωση όπου πλήν της οικοδέσποινας ομάδας συμμετέχουν ακόμη το Μαρκόπουλο και οι Μακεδόνες Αξίου.

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο τουρνουά που διοργάνωσε η “Ελπίδα Αμπελοκήπων” το προηγούμενο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, η θεσσαλική ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 2-2 σετ με την ομάδα του Ευόσμου.

Το ενδιαφέρον στοιχείο, πέρα από τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα από τους δύο προπονητές ήταν ανεπίσημο ντεμπούτο των δύο ξένων ακραίων του Αίαντα Ευόσμου, της Βουλγάρας Ναϊντένοβα και της Σλοβένας, Έρικα Φαμπιαν.

“Έγινε ένα αμφίρροπο φιλικό από το οποίο δεν μπορείς να βγάλεις πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Φάνηκαν οι αδυναμίες που έχουμε και για αυτό θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, ώστε στην πρεμιέρα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμη ως ομάδα.

Είμαι ικανοποιημένος πάντως από την εικόνα των δύο ξένων μας, αφού και τα δύο κορίτσια είναι φιλότιμα και εργατικά και σίγουρα θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε αρχικά για την παραμονή και γιατί όχι και μία θέση μεταξύ 6-8 στο φετινό πρωτάθλημα” δήλωσε στο Volleyplanet ο τεχνικός του Αίαντα Ευόσμου, Ηλίας Ζωλασταθιάδης.

Σήμερα ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός κοντράρεται στον Τύρναβο με τον Α.Ο Μαρκοπούλου, ενώ αύριο ο Αίαντας δοκιμάζεται στη Νεάπολη με τους Μακεδόνες Αξιού.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 3 Οκτωβρίου : Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός– Μαρκόπουλο (ώρα 17.00, στο γήπεδο Τυρνάβου
Κυριακή 4 Οκτωβρίου- Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός– Μακεδόνες (ώρα 17.00, κλειστό ΕΑΚ)