ΔΙΕΘΝΗ

Μυστηριώδες «διαζύγιο» Γιορντάνοφ-Τόμις

Μυστηριώδες «διαζύγιο» Γιορντάνοφ-Τόμις

Ελεύθερος είναι εδώ και λίγες ώρες o Βούλγαρος διεθνής άσος, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, καθώς για αδιευκρίνιστους έως τώρα λόγους, αποτελεί πλέον παρελθόν από την ρουμανική Τόμις Κονστάντζα.

Ο πρώην πρωταθλητής του Ολυμπιακού και αρχηγός της ομάδας του Μαρτίν Στόεφ διέκοψε ξαφνικά τη συνεργασία του με τη ρουμανική ομάδα, που στο πρόσφατο ματς με την πολωνική Ρεζόβια για το Τσαμπιονς Λιγκ, απόντος του “Μπόμπι” από το γήπεδο! ηττήθηκε με 3-0 (25-20, 25-19, 25-21).

Σύμφωνα με τα… συμφραζόμενα από τα λιγοστά και… λακκωνικά ρουμανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Τόμις Κοντσάντζα, στην επίσημη ιστοσελίδα της οποίας ο Γιορντάνοφ δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ, αποφάσισε να μειώσει κατά 20% τους μισθούς όλων των παικτών μετά το αδύναμο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.
Μάλιστα, όπως λέγεται, η λύση συνεργασίας της με τον Βούλγαρο άσο, ήταν αμοιβαία, ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτό αληθεύει ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τα προβλήματα για την ομάδα του παλιού άσου του Α.Ο. Ορεστιάδας, Στόεφ δεν έχουν τελειωμό, αφού στο ματς με την Ρεζόβια, τραυματίστηκε και ο Ρουμάνος κεντρικός, Αντρέι Λάζα.