Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μητροπολίτης με διαρκείας του Εθνικού!

Μητροπολίτης με διαρκείας του Εθνικού!

Τη  δική του θέση στην κερκίδα του “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” θα έχει πλέον στους αγώνες του Εθνικού ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος που για μια ακόμη φορά, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, απέδειξε έμπρακτα την προτίμησή του στον  συλλογο του Έβρου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την αγάπη του για το άθλημα του βόλεϊ δεν την έκρυψε ποτέ. Ούτε άλλωστε και για τον σύλλογό μας, κάτι που το απέδειξε για μια ακόμη φορά το πρωί της Τετάρτης. Ο λόγος για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθιμο ο οποίος καλωσόρισε με χαρά στο γραφείο του αντιπροσωπεία του νέου ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικός σε μια εθιμοτυπική αλλά και ουσίας συνάντηση.

 Ο Μητροπολίτης άκουσε τις σκέψεις και τους στόχους της νέας προσπάθειας της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού δια στόματος του προέδρου του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του ΤΑΑ και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Στέλλας Καζακίδου.

Παράλληλα , έγινε κάτοχος κάρτας διαρκείας “gold” καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, συμβάλλοντας έμπρακτα στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ο κ. Ανθιμος εξέφρασε προς τους ανθρώπους της νέας διοίκησης τις ευχές του για καλή επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενος στήριξη με τις δυνάμεις που διαθέτει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανθιμος βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των νεαρών αθλητών του βόλεϊ από τα τμήμα υποδομής του Εθνικού, ενώ ο ίδιος είναι επίτιμο μέλος της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.