Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μιτσέλι: «Δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε»

Μιτσέλι: «Δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε»

Μετά τη λήξη του Game 4 της σειράς της Volleyleague γυναικών, ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι αποκάλυψε ότι πίστευε πως θα κατέληγε σε 5ο παιχνίδι ενώ κάλεσε τους φίλους της ομάδας στο κλειστό του Ρέντη για να στηρίξουν την προσπάθεια.

Ο Ιταλός κόουτς είπε χαρακτηριστικά: «Μόνο στο πρώτο σετ δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε. Δεν υπάρχει απογοήτευση αλλά δεν είμαστε και ευχαριστημένοι. Από το δεύτερο σετ και μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας με κόντρα επιθέσεις. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και κάθε μπάλα είχε σημασία. Είχαμε την ευκαιρία για πέμπτο σετ, αλλά υπήρχε επαφή στο 24-23 που φάνηκε στο βίντεο τσεκ. Είναι λογικό ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού αλλά με ίδιους στόχους να πάμε σε πέμπτο τελικό. Πίστευα ότι θα πήγαινε σε πέντε παιχνίδια ο τίτλος γιατί και οι δύο τον αξίζουν. Καλούμε τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο να μας υποστηρίξει με τη φωνή του».

Μαριαλένα Αρτακιανού: «Δύσκολο παιχνίδι και σήμερα, θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα από το Σάββατο, προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα. Ο Παναθηναϊκός είναι κι αυτός μια πολύ καλή ομάδα. Κάποια κομμάτια δεν μας βγήκαν καλά κατά τη διάρκεια του ματς, κάποια ήταν καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι στην έδρα μας και θέλουμε πολύ τον κόσμο μας, να μας στηρίξει. Δουλεύουμε όλη τη χρονιά για το πρωτάθλημα, έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...