ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μιτσέλι: «Είμαστε δεμένη ομάδα, και ξεπερνάμε μαζί τις δυσκολίες»

Μιτσέλι: «Είμαστε δεμένη ομάδα, και ξεπερνάμε μαζί τις δυσκολίες»

Πανευτυχής  ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος LOCO στο Λουτράκι αναφέρθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν όλες στο δεύτερο σετ που ισοφάρισε η ΑΕΚ αλλά και στο τρίτο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ στάθηκε στο δέσιμο που έχει η ομάδα του.

«Πάντα σε έναν τελικό έχει την πίεση του αποτελέσματος, ειδικά όταν είσαι το φαβορί. Στο δεύτερο σετ παρά την ισοφάριση της ΑΕΚ καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να το κατακτήσουμε, ενώ στο τρίτο κάναμε την ανατροπή ως ομάδα. Δεν είναι μόνο έξι αθλήτριες ο Ολυμπιακός, αλλά όλο το σύνολο. Μπορεί ο κόσμος να μην βλέπει πολύ όλες τις αθλήτριες, αλλά όλες είναι ετοιμοπόλεμες και παίζει η μία για την άλλη. Παίζουμε καλά γιατί όλες μεταξύ τους πιέζουν η μία την άλλη στις προπονήσεις κάθε μέρα. Είμαστε μία δεμένη ομάδα και ξεπερνάμε μαζί τις δυσκολίες που προκύπτουν. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτόν τον τίτλο».

Όσον αφορά το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Η διοργάνωση όλο αυτό το διάστημα ήταν εκπληκτική.Μου άρεσε πολύ, ειδικά που είδαμε αγώνες υψηλού επιπέδου με γεμάτες κερκίδες. Η Ομοσπονδία μαζί με τον Δήμο έκαναν εκπληκτική δουλειά. Είχε πραγματικούς φίλους του αθλητισμού και του βόλεϊ που έκατσαν μαζί με φιλάθλους της κάθε ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου φέτος και το ίδιο παρουσίασαν οι τέσσερις ομάδες του final-4 εδώ στο Λουτράκι».