PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μυτσκίδης : «Μας μένει η πικρία»

Μυτσκίδης : «Μας μένει η πικρία»

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας απέναντι στο Αιγάλεω έφθασε μια ανάσα από την άνοδο, ωστόσο η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή του άφησε πικρή γεύση, με τον τεχνικό της ομάδας Χαραλαμπο Μυτσκίδη να δίνει συγχαρητήρια στις αθλήτριές του…

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του τελικού μπαράζ ανόδου της Preleague, ο προπονητής της ομάδας της Μεσσηνίας τόνισε «Εμείς προσπαθήσαμε. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια μετά τον τραυματισμό που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι καταθέσαμε ψυχή, παίξαμε καλά για 2.5 σετ, αλλά μετά η κούραση και κάποια αβίαστα λάθη που έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό σε τέτοιο παιχνίδι, δώσαμε το δικαίωμα στο Αιγάλεω να επιστρέψει. Μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι που βοήθησε πολύ, το Αιγάλεω ανέβασε στροφές και μετά το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε στο ταϊ-μπρεϊκ να αλλάξουμε κάποια πράγματα παίζοντας με διαφορετικό σχήμα και φθάσαμε κοντά προηγούμενοι με 8-5 και 11-9. Ωστόσο ένα σερβίς, μια περιστροφή άλλαξε το παιχνίδι.

Μας μένει η πικρία από αυτό το παιχνίδι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το είχαμε πιστέψει. Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Καταθέσαν ψυχή τους. Ήμασταν το αουτσάιντερ και αποδείξαμε πως δίκαια φθάσαμε να παίξουμε στον τελικό. Από εκεί κρατάμε την παρουσία και την εικόνα που είχαμε στο πρωτάθλημα  και απλώς έχουμε την γλυκόπικρη γεύση αφού λες ότι φθάσαμε τόσο κοντά. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω και του εύχομαι να έχει μια καλή πορεία στην Α1».

Όσο για την συνέχεια ο Χαράλαμπος Μυτσκίδης δήλωσε «Είμαι χαμηλών τόνων. Δεν πάμε με τυμπανοκρουσίες. Πάμε πολύ ταπεινά και αυτό μας έχει βγει σε καλό. Φθάσαμε φέτος στο ταβάνι μας. Παίξαμε στον τελικό. Έχουμε γίνει φιλόδοξοι και ανεβάζουμε πιο ψηλά τον πήχη από μόνοι μας. Χωρίς μεγάλα λόγια. Παίζοντας ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι. Έτσι έχει μάθει και πορεύεται αυτή η ομάδα. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, την διοίκηση που κατάφερε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ να φθάσει σ’ αυτό που έκανε».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...