Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μόνο… Άρης για Πήττα

pitta_aris_2020

Οι δεσμοί αίματος μεταξύ Άρη και Λαμπριάννας Πήττα παραμένουν δυνατοί καθώς η 22χρονη κεντρική συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στις “κιτρινόμαυρες”… 

Η Λαμπριάννα Πήττα έχοντας περάσει από όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Άρη, δεν ήταν δύσκολο να ανανεώσει την συνεργασία της για μια ακόμη και να δηλώσει έτοιμη να βοηθήσει για μια πετυχημένη χρονιά. 

Η 22χρονη κεντρική τόνισε χαρακτηριστικά “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που για άλλη μία χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του Άρη, την ομάδα από την οποία ξεκίνησα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου και θα βάλλω τα δυνατά μου να τους δικαιώσω. Φέτος έχουμε ένα πολύ νεανικό ρόστερ με μεγάλο όμως ταβάνι και με τους φιλάθλους στο πλευρό μας πιστεύω θα πετύχουμε ολους τους στόχους μας. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν, γεμάτη υγεία και χωρίς εμπόδια”.

Η ανοικοίνωση του ΑΣ Άρης 

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την κεντρικό , Λαμπριάννα Πήττα.

Η Πήττα είναι γεννημένη στις 30/01/1998 είναι διεθνής με την Εθνική κορασίδων και νεανίδων και αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας (παγκορασίδων ,κορασίδων, νεανίδων και γυναικών) καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ