A2

Μονομαχία γενεών στον «κάμπο» για φιλανθρωπικό σκοπό

Μονομαχία γενεών στον «κάμπο» για φιλανθρωπικό σκοπό

Όταν η νέα γενιά των αθλητών της Ε.Α.Λ. συναγωνίζεται με την παλαιότερη και αμφότερες  συμπράττουν για την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Σε μία εποχή λοιπόν που ο αθλητισμός ολοένα και μαραζώνει λόγω της οικονομικής κρίσης, χάρις στις ξεχωριστές πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας, καταφέρνει παρά τις όποιες δυσκολίες, όχι μόνο να παράγει ήθος, υγεία και πολιτισμό, αλλά μπορεί μέσα απ’ τις αξίες που πρεσβεύει να προσφέρει σημαντικό σε ωφελιμότητα κοινωνικό έργο.

ea larisas
Σε έναν αγώνα διαφορετικών γενεών που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Λ. αντιμετώπισε τους παλαίμαχους βολεϊμπολίστες του συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, για να… μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι.

Το εν λόγω ματς είχε «διττό» χαρακτήρα, καθώς η ανδρική ομάδα αφενός ήθελε να γιορτάσει με τους φίλους και συμπολίτες της την επιτυχία της ανόδου στην Α2 Κατηγορία και αφετέρου σε συνεργασία με το εθελοντικό κίνημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας να στείλει το μήνυμα ότι «μαζί μπορούμε αλλιώς». Έτσι οι πολίτες της Λάρισας που ήθελαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία και να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αντί εισιτηρίου κλήθηκαν να προσφέρουν τρόφιμα (Ελαιόλαδο, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη, κ.α).

ea larisas_veteranoi

Έτσι πέρα από το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες οι διοργανωτές συγκέντρωσαν και αρκετά τρόφιμα για το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., που θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Εμπνευστές αυτής της άξιας επαίνων ιδέας, ήταν τρεις γονείς νεαρών αθλητών της ομάδας, οι οποίοι μέσα σε… παρεϊστικο κλίμα προσπαθούν με προσωπικές ενέργειες να προβάλλουν και να αναπτύξουν το ανδρικό βόλεϊ στην πόλη, που είναι γεγονός ότι εδώ και χρόνια οι γυναικείες ομάδες συγκεντρώνουν πάνω τους, τους προβολείς του ενδιαφέροντος.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...