Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μονομαχία στην Ερμούπολη

Μονομαχία στην Ερμούπολη
Ένα από τα ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Ερμούπολη με το Φοίνικα Σύρου να υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό  (26/11, 19.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικολόπουλος).

Το Πειρατικό στοχεύει στην πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στη διατήρηση του αήττητου της έδρας του με τον Ντούσκο Νίκολιτς να τονίζει: «Είναι σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες. Ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον Ηρακλή στην έδρα του και αυτό λέει πολλά. Δείχνει ότι θα γίνει μεγάλη μάχη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα κάνουμε ότι μπορούμε γαι να τους κερδίσουμε».

Παράλληλα, ο κεντρικός του Φοίνικα Χρήστος Παπαδόπουλος που τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και ο Παμβοχαϊκός κέρδισε στη Βόχα τον Ηρακλή. Ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα που φτιάχτηκε από την αρχή. Δουλεύουμε καθημερινά για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και αυτές οι νίκες εκτός από πολύτιμους βαθμούς μας ανεβάζουν και την ψυχολογία μας. Καλούμε τον κόσμο μας να έλθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη και το τρίποντο που θα μας εδραιώσει στην πρώτη τετράδα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας».

Στο στρατόπεδο του Παμβοχαϊκού υπάρχει αισιοδοξία, ψυχολογία και η ομάδα αναζητά βαθμούς και εκτός έδρας με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα να τονίζει: «Η ομάδα μου έχει καλή ψυχολογία. Είναι κομβικός αγώνας για την ομάδα μου. Θα μας δείξει τις δυνατότητες μας. Φαίνεται πως παίζουμε καλά στην έδρα μας αλλά πρέπει να πράξουμε το ίδιο και εκτός έδρας και να πάρουμε πόντους. Ο Φοίνικας έχει νέα ομάδα, στην έδρα του πάντα παίζει πολύ καλύτερα και πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για να το κερδίσουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...