Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μοράλες: «Αγαπάω τους φιλάθλους εδώ»!

Μοράλες: «Αγαπάω τους φιλάθλους εδώ»!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή Χαλκίδας, Στίβεν Μοράλες πραγματοποιήσε καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Πουέρτο Ρίκο στον όμιλο της Εθνικής μας στο κλειστό της Λυκόβρυσης.

Ο νεαρός άσος έδειξε καλά δείγματα γραφής ενώ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στην πρώτη νίκη της ομάδας του επί του Καζακστάν σημειώνοντας 25 πόντους, γεγονός που μόνο ικανοποιημένο άφησε τον προπονητή του Σπύρο Γκολίτση, ο οποίος τον παρακολούθησε το τριήμερο ενώ είχε και συνομιλία μαζί του.

Morales

Ο Μοράλες μιλώντας στο Volleyplanet.gr  για την πρώτη νίκη του Πουέρτο Ρίκο ανέφερε: «Είμαστε μια νεανική ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για την πρώτη νίκη και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι» ενώ αναφερόμενος στους αγώνες που έπονται στη Θεσσαλονίκη σχολίασε: «Στη Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο δύσκολα. πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά κια να δουμε τιμπορουμε να πάορυμε»

Εκεί όμως που στάθηκε ο νεοαποκτηθείς άσος του Ηρακλή Χαλκίδας ήταν στην ατμόσφαιρα που εισέπραξε το τριήμερο από τους Έλληνες φιλάθλους. Σχολιάζοντας το φίλαθλο κοινό της χώρας μας ο Μοράλες είπε: «Αγαπάω τους φιλάθλους εδώ, είναι παθιασμένοι και συμμετέχουν σε κάθε φάση, κάτι που είναι πολύ όμορφο και δίνει ενέργεια σε κάθε ομάδα. Μακάρι έτσι να είναι και στο πρωτάθλημα».