ΔΙΕΘΝΗ

Μουνιόθ : «Όλα διαφορετικά το Σάββατο»

Μουνιόθ : «Όλα διαφορετικά το Σάββατο»

Αρκετά συγκρατημένοι και προετοιμασμένοι για μια δυνατή αναμέτρηση παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη τύπου οι Ισπανοί με τον Φερνάντο Μουνιόθ και τον Χόρχε Φερνάντεθ να δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκριση τους…

Φειδωλοί στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν οι Ισπανοί που παρά το 3-0 τόσο ο Μουνιόθ, όσο και ο Φερνάντεθ κράτησαν χαμηλούς τόνους αφήνοντας τα περισσότερα και σημαντικότερα για το γήπεδο.

Ο τεχνικός της Ισπανικής ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ αναφερόμενος στον επαναληπτικό δήλωσε «Στην Ισπανία παίξαμε καλά και η Ελλάδα δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς, ο αντίπαλος μας θα πάρει πολλά περισσότερα ρίσκα και θέλουμε να δείξουμε την προσωπικότητά μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ισπανίας Χόρχε Φερνάντεθ δήλωσε «Την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κάναμε μια καλή αρχή. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό μια πιο δύσκολο, η Ελλάδα είναι στην έδρα της αλλά εμείς θα κάνουμε ότι το καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση»