Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μουρ: «Ήταν ή τώρα ή ποτέ»

Μουρ: «Ήταν ή τώρα ή ποτέ»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Τζάρεντ Μουρ αποκαλύπτει στο Volleyplanet το «τώρα ή ποτέ» του Δικεφάλου μετά την απώλεια του 2ου σετ που έφερε την ανατροπή στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Αλεξανδρούπολη!

Παλμοί στο ζενίθ του ρυθμού τους και το μυαλό των απλών θεατών και των φίλων της ομάδας ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω με 2-0 σετ σε μια έδρα που «βράζει». Όμως, η σκέψη των παικτών του Καλμαζίδη είχε άλλα κατά νου: «Μετά το 2-0, όλοι μαζί συγκεντρωθήκαμε και είχαμε μια στάση σαν να λέμε «ή τώρα ή ποτέ». Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας σαν ομάδα, σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να χάνει έτσι άσχημα και έτσι γίναμε ένα για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση», λέει ο Αμερικανός «πύργος» του ΠΑΟΚ.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη φετινή νίκη της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, που δείχνει ότι θα είναι εκ των βασικών διεκδικητριών των τίτλων στη φετινή Volleyleague. «Ναι μέχρι στιγμής θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη και αποδεικνύει ότι είναι μια πολύ ανθεκτική ομάδα και ότι στα δύσκολα ενωνόμαστε όλοι μαζί. Αυτό ήταν μια δοκιμασία από το Θεό και πιστεύω ότι την κερδίσαμε, όπως κερδίσαμε πολλά παραπάνω από μια νίκη».

Όσο για τις αντιδράσεις και τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς του Δικεφάλου, τον οποίο ο Μουρ γνωρίζει από πέρυσι όταν συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός μπλοκέρ είπε: «Ο κόουτς προσπαθούσε να μας ηρεμήσει. Υπήρχε μεγάλο άγχος στα δυο πρώτα σετ και πιστεύω ότι στο τρίτο ήμασταν περισσότερο ήρεμοι και πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον αντίπαλο».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...