ΔΙΕΘΝΗ

Εντρές: «Αγανάκτηση και προδοσία»

Εντρές: «Αγανάκτηση και προδοσία»

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει «φωτιά» στη Βραζιλία μετά το σκάνδαλο μεγατόνων στην Συνομοσπονδία Βόλεϊ της χώρας.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και την αποχώρηση του βασικού χορηγού που ήταν η Τράπεζα της Βραζιλίας, η οποία ανακοίνωσε ότι «δεν συμφωνεί με παράνομες πράξεις που βλάπτουν την κοινότητα του βόλεϊ», οι παίκτες της Εθνικής της σελεσάο ένας-ένας ξεσπούν με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Μουρίλο Εντρές δήλωσε προδομένος από τον νυν πρόεδρο της FIVB και πρώην πρόεδρο της Βραζιλιάνικης Συνοποσπονδίας, Άρι Γκράσα.

«Έχουμε αφιερώσει ώρες, ιδρώτα, τα γόνατά μας, τους ώμους μας, τους αστραγάλους μας, για το άτομο αυτό και δυστυχώς μας πρόδωσε. Αγανάκτηση και προδοσία συνοψίζουν τα συναισθήματά μας», ανέφερε στο twitter.

Ο Μπρούνο Ρεζέντε -που είναι και τιμωρημένος από την FIVB, αμφισβήτησε το είδος της τιμωρίας που μπορεί να δεχτεί για τις παρατυπίες ο Γκράσα, λέγοντας: «Θα πληρώσει για 1000 δολάρια αλλά τα εκατομμύρια θα τα επιστρέψει»; για να του απαντήσει με τη σειρά του ο Φελίπε Φοντέλες έγραψε: «Εν τω μεταξύ κάποιοι πλουτίζουν με τον ιδρώτα και το έργο μας. Έχουν αποδειχτεί οι παρανομίες. Βλέπω τιμωρία»

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...