Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μουστακίδης : «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Μουστακίδης : «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καθώς ο Σάκης Μουστακίδης ξεκίνησε  ήδη την προετοιμασία των παικτών του για τον αγώνα-τελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Οι «κυανόλευκοι» του Έβρου μπορεί στην Κυψέλη να έχασαν αλλά δεν χάθηκαν… Οι  Θρακιώτες του Σάκη Μουστακίδη έχουν μια ακόμη ευκαιρία να πιάσουν 4άδα και να  πετύχουν τον στόχο που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς.

Άπαντες γνωρίζουν πως στο παιχνίδι του Σαββάτου θα παιχθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και απέναντι στον Φοίνικα Σύρου η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο τεχνικός του Εθνικού με δηλώσεις του στο thrakisports δήλωσε για μια ακόμη φορά εμπιστοσύνη στους παίκτες του τονίζοντας πως στα δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν..

«Είναι για εμάς ένα παιχνίδι στο οποίο παίζεται όλη η χρονιά. Θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και με ηρεμία καταστρώνουμε ήδη το πλάνο μας για το παιχνίδι με τη Σύρο» τόνισε ο  Σάκης Μουστακίδης και συμπλήρωσε « Όλοι μας έχουμε χρέος να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ήδη σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, κατάφεραν πολλά πράγματα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».