ΔΙΕΘΝΗ

«Μπατσίνα» για φίλημα η Χαβέλκοβα (φωτό)!

«Μπατσίνα» για φίλημα η Χαβέλκοβα (φωτό)!

H όμορφη ακραία της ιταλικής Μπούστο Αρζίστιο, Χέλενα Χαβέλκοβα (1.86μ) είναι εδώ και λίγες ώρες η τρίτη ξένη της πολωνικής Chemik Police.

helena-havelkova-czech-police

H 27χρονη διεθνής άσος της Τσεχίας μαζί με τη «δικιά» μας, την διεθνή Κολομβιανή σουπερστάρ Μαντλέιν Μοντάνο και τη διεθνή Σέρβα κεντρική Στεφάνα Βελίκοβιτς είναι η ξένη «τριπλέτα» της πολωνικής ομάδας, που πέρα από τους εγχώριους τίτλους κάνει όνειρα τετράδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

helena-havelkovaimageimage.ashx3image.ashx

Σε αυτό φυσικά ευθύνη έχει και ο διοικητής του εν λόγω… αστυνομικού τμήματος, Κριστόφ Γιαλοζίνσκι που εκτός των παραπάνω «έντυσε» στα χρώματα της ομάδας τρεις διεθνείς συμπατριώτισσες του την 34χρονη Ιζαμπέλα Μπέλτσικ της πολωνικής Ατομ Τρεφλ Σοποτ και την 25χρονη Τζοάνα Βόλοζς της ιταλικής Μπούστο Αρζίτσιο, αμφότερες πασαδόροι, την 28χρονη λίμπερο της Μούζινα Πολίνα Μάι Έρβαρντ, ενώ αντιμετωπίζει με… χιούμορ την πανάκριβη μεταγραφή της Μοντάνο.

police_montano_wolozs

«Στους προηγούμενους σύλλογους που έπαιξε – Ραμπίτα Μπακού Φενέρμπαχτσε τα εκτιμώμενα κέρδη της ήταν περίπου στις 400.000 ευρώ. Πόσα πήρε στην Police; – Φυσικά δεν αποκαλύπτουμε το ποσό, αλλά έχουμε πραγματικά μεγάλoυς χορηγούς.

Wolosz_Havelkova

Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ζήτημα μιας τέτοιας ενίσχυσης…» υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της Πολωνικής ομάδας, που μετά τον όμιλο επιχειρήσεων Azoty και PGNiG «έκλεισε» χθες και μια νέα χορηγική με την εταιρεία Energopol Szczecin, στην προσπάθεια με την πληρότητα πλέον που υπάρχει σε όλες τις θέσεις να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Havelkova_helena
Η πρόσφατη κλήρωση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της CEV ην έφερε αντιμέτωπη με την παλιότερη ομάδα της και νυν κάτοχο του τίτλου τουρκική Εξατσίμπασι, την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Κασαλματζιόρε και τη νταμπλούχο ομάδα της χώρας της, της VK Agel Προστέγιοφ, όπου αγωνίζεται μία άλλη «δικιά» μας άσος, η κεντρική Σόνια Μποροβίνσεκ.


Αξίζει να σημειωθεί πως για την Τσέχα πρωταθλήτρια του Europa League του 2012, που πέρα από κάποιους άλλους τίτλους έχει επίσης στο παλμάρέ της 2 «κούπες» CEV Cup και 1 Challenge Cup αυτή θα είναι ο 4ος διεθνής σταθμός της καριέρας της μετά τις Ιταλία (2007-2009 Σαοσουόλο, 2009-2012 Μπούστο Αρζίτσιο, 2014-2015 Μπούστο Αρζίτσιο), Ρωσία (2012-2-13 Ντιναμο Κράσνονταρ) και Τουρκία (2013-2014 Εξατσίμπασι).

Photo: Massimo Bacciu/Max Ciuba photographer