Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Μπόμπι» is back… για να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα

«Μπόμπι» is back… για να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα

Μπόγιαν Γιορντάνοφ… η επιστροφή! Ο «μπόμπερ» που έχει αγαπηθεί σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε γιατί πέραν των αγωνιστικών του επιτευγμάτων τον χαρακτηρίζει ο αδαμάντινος χαρακτήρας είναι έτοιμος για ένα τελευταίο «come back» στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Μίλωνα.

Ο 39χρονος Βούλγαρος διαγώνιο που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΕΑ Πατρών, Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Volleyleague και συγκεκριμένα στο Μίλωνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο δεύτερο σπίτι μου, την Ελλάδα, και θα είμαι μέλος της ομάδας του Μίλωνα. Χαίρομαι πολύ που θα δουλέψω με παλιούς φίλους και συμπαίκτες ξανά.

Ελπίζω να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολύ καλοί νέοι παίκτες στην ομάδα και ελπίζω να τους βοηθήσω με την εμπειρία μου.

Ο πρόεδρος της ομάδας και ο προπονητής, Σάκης Ψάρρας, με κάλεσαν στην ομάδα πριν δύο χρόνια. Τότε δεν μπορούσα να έρθω αλλά τώρα οι συνθήκες ήταν ιδανικές.

Ο Μίλωνας μπορεί να είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου και θα ήθελα να απολαύσω το βόλεϊ και να δώσω τα πάντα για όσο μου μένει σαν παίκτης».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...