Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP η Χρήστου στην πρώτη νίκη!

MVP η Χρήστου στην πρώτη νίκη!

Η ακραία του Πορφύρα, Εύη Χρήστου, αναδείχτηκε η MVP της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, σε συνδυασμό με την πρώτη ιστορική νίκη του Πορφύρα στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στον ΟΠΕΡ με 3-2 στις 19/12!

Η εκπληκτική Χρήστου, είχε στατιστική για όσκαρ, με 20 πόντους (14/37επ., 44%υπ.-28%αρ.μ, 4 άσους, 2 μπλοκ), βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της να φτάσει σε αυτή την ιστορική νίκη στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Χαρούμενη για τον τίτλο της MVP, η Εύη Χρήστου που δέχτηκε στην προπόνηση του Πορφύρα τα συγχαρητήρια συμπαικτριών και του προπονητή Βασίλη Πανδή, έκανε τη δική της ξεχωριστή αφιέρωση: «Θα ήθελα τη διάκριση αυτή να την αφιερώσω στην αδερφή μου, η οποία πρόσφατα απέκτησε το τρίτο της παιδί και είναι η σύγχρονη ηρωίδα μου».

Η «σημαία» της ομάδας του Πειραιά, αναφέρθηκε και στο ξεχωριστό κλίμα που βρηκε στον Πορφύρα, απο τον ΠΑΟ που ήταν πέρυσι: «Νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε ένα σωματείο τόσο συνεπές, στο οποίο υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα με καλές σχέσεις και μεγάλο δέσιμο με συμπαίκτριές μου, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση».

Σε σχόλιο για τη φετινή σεζόν, η «πιστολέρο» του Πορφύρα τόνισε: «Γνωρίζουμε όλοι το πώς ανεβήκαμε κατηγορία φέτος και για την ομάδα είναι μεγάλη εμπειρία και παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας. Φέτος, νιώθω πρωτόγνωρα συναισθήματα με την ομάδα του Πορφύρα.

Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή και για μένα αυτή η χρονιά ήταν αλλαγών γενικά, όσον αφορά τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό και χαίρομαι κομβικά που συνέπεσε με τη μεταγραφή μου στο σωματείο του Πορφύρα».

Τέλος, η Χρήστου ενόψει του δευτέρου γύρου που έχει ξεκινήσει σημείωσε: «Είμαστε έτοιμες και θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικές. Παρότι δεν ενισχυθήκαμε, θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Όσον αφορα τα στατιστικά του αγώνα με τον ΟΠΕΡ, οι υπόλοιπες συμπαίκτριες της Χρήστου ειχαν: Γκούρα 6, Χαλβατζή 6, Ράπτη 11, Θαλασσινού 2, Μπούρμπη 2, Καράκου 10, Παπαγεωργίου 2, Θεοχάρη 5.

Porfyras Xristou selfie nikis 56789Porfyras selfie nikis