Α1 ΑΝΔΡΩΝ

MVP Κανέλλος: «Αφιερωμένο στη γυναικά και το γιο μας»

MVP Κανέλλος: «Αφιερωμένο στη γυναικά και το γιο μας»
Ο κεντρικός του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας Μάκης Κανέλλος αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής – MVP Βίκος Cola της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League, μια διάκριση που παίρνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο 30χρονος κεντρικός στην εκτός έδρας νίκη του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας με 3-2 επί της Παναχαϊκής αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 19 πόντους εκ των οποίων τα 8 ήταν μπλοκ. Τελείωσε 8 στις 12 επιθέσεις με μόλις ένα λάθος. Σε 11 σερβίς που έκανε πήρε 3 άσσους και έκανε 3 λάθη.

Ο Μάκης Κανέλλος είπε για την διάκριση του: «Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στη γυναίκα μου και στο υιό μας που ήρθε στη ζωή την περασμένη Κυριακή. Είναι άλλη μία ευχάριστη έκπληξη για μένα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος», δήλωσε ο Μάκης Κανέλλος μόλις πληροφορήθηκε την διάκριση του και συμπλήρωσε: «Νικήσαμε την Παναχαϊκή με πρόβλημα στο διαγώνιο αλλά η συνέχεια για τα πλέι άουτ θα είναι πιο δύσκολη.

Σε αυτό τον αγώνα ήμουν σε καλή μέρα. Με πήγε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Δεν πιάνεις σε κάθε αγώνα 8 πόντους από μπλοκ όμως η προσπάθεια ήταν συνολική από όλα τα παιδιά. Και ο Ντίνας πήγε πολύ καλά. Η σεζόν δεν έχει πάει όπως την θέλαμε στον Ηρακλή Χαλκίδας λόγω διαφόρων αρνητικών συγκυριών. Ευτυχώς είμαστε μέσα στο στόχο της παραμνονής. Εάν δεν έχουμε άλλους τραυματισμούς αισιοδοξούμε πως θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».